Orduda Teleferik dahil bazı hizmetler tahrip ediliyor

Orduda Teleferik dahil bazı hizmetler tahrip ediliyor

Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, “Yeni nesle iyi bir çevre bırakmanın iddiasındaysak yapılan hizmetleri korumak durumundayız” dedi.

Torun, gazetecilere yaptığı açıklamada, kentte bulunan teleferik, bank ve heykel gibi hizmetlerin tahrip edilmesinin son derece üzücü olduğunu belirtti.

Tahrip edilen ürünler için tedbir almayı düşündüklerini ifade eden Torun, şöyle konuştu:

“Ama bunlar hepimizin malı ve ortak kullanım alanları. Bunlar telafi edilebilir ve onarılabilir. Ordu’nun çok modern, eğitimli ve gelişmiş bir kent olduğunu söylüyoruz. Ancak bu tür olayları tasvip etmemiz mümkün değil. Bunları kontrol etmemiz gerekir. Sadece kendi görevlilerimizle olacak bir şey değil. Bugün gelişmiş ülkelerde vatandaş her türlü konusuna sahip. Bir otokontrol kurulmuş ve karşılıklı medeni ilişkiler içerisinde kontroller yapılıyor. Bu konuda herkesten destek istiyorum. Tabi ki belli tedbirleri alacağız. Ama bu sadece kurumumuzun veya güvenlik güçlerinin yapacağı bir iş değil. Bu hepimizin ürünü ve sahip çıkmamız lazım. Sahilde, teleferikte, şehir mobilyalarında, banklarda, heykellerde ve her yerde ürünlerimize sahip çıkmalıyız. Eğer gelecekte yeni nesle iyi bir çevre bırakma iddiasındaysak yapılan hizmetleri korumak durumundayız.

Kaynak : www.haberler.com

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*