Teleferiğin rengini Bursalılar seçiyor

Teleferiğin rengini Bursalılar seçiyor

  • BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, İNŞAATI HIZLA DEVAM EDEN YENİ TELEFERİĞİN RENGİNİN VATANDAŞLAR TARAFINDAN BELİRLENMESİ İÇİN ANKET ÇALIŞMASI BAŞLATTI.
  • ANKETE KATILMAK İSTEYEN VATANDAŞLAR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN ADRESLİ WEB SİTESİNE GİREREK, YEŞİL, KIRMIZI VE YEŞİL-BEYAZ OLMAK ÜZERE 3 AYRI RENK SEÇENEĞİNDEN BİRİNİ TERCİH EDEBİLECEK.

BURSA – Bursa Büyükşehir Belediyesi, inşaatı hızla devam eden yeni teleferiğin renginin vatandaşlar tarafından belirlenmesi için anket çalışması başlattı. Ankete katılmak isteyen vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi’nin adresli web sitesine girerek, Yeşil, Kırmızı ve Yeşil-beyaz olmak üzere 3 ayrı renk seçeneğinden birini tercih edebilecek.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin, kentin 50 yıllık simgesi olarak teleferiği yenilemek ve hattı Oteller Bölgesi’ne kadar ulaştırmak için başlattığı proje kapsamında, mevcut hattın söküm işlemleri devam ediyor. Bursa’da 1963 yılında işletmeye açılan ve geçen 50 yılda adeta Bursa ile özdeşleşen mevcut hattın Sarıalan’a kadar olan bölümünde yeni direklerin dikileceği yerler hazırlanırken, bir taraftan da eski direklerin söküm hazırlıkları devam ediyor. İstasyon binaları ile yeni hattın montajına ilişkin çalışmalar devam ederken, Bursa’nın simgesi olan teleferiğin yeni rengini Bursalılar belirleyecek. Kente kazandırılan hizmetlerde katılımcılığı ön planda tutan Büyükşehir Belediyesi, yeni teleferik için öngörülen yeşil, kırmızı ve yeşil-beyaz’dan oluşan 3 rengi halk oylamasına sundu. Büyükşehir Belediyesi’nin Belediyesi’nin adresli web sitesinden yayınlanan ankete katılan vatandaşlar bu 3 renkten birini seçip, yeni teleferiğin rengine karar vermiş olacak. 15 gün devam edecek olan ankette en fazla oyu alan renk, yeni teleferik kabinlerinin rengi olacak.

Kaynak : Bursa Belediyesi

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*