Beşiktaşlı futbolcuların teleferik keyfi | Beşiktaş Avusturya kampı (Video)

Beşiktaş Avusturya kampı :Beşiktaş’ta futbolcular,teleferikle 2 bin 778 metre yükseklikteki Alp Dağ’ına tırmandılar.

Avusturya’nın Lienz kasabasında sezona hazırlık çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ta futbolcular, sabah antrenmanının ardından serbest kalınca, teleferikle 2 bin 778 metre yükseklikteki Alp Dağ’ına tırmanıp tek kişilik elektrikli kızakla aşağı inenerek eğlendiler.

Lienzer-Bergbahn Tesisleri’ndeki luna parklarda kıvrımlı raylar üzerinde hareket eden elektrikli vagonları andıran Rodler adlı kızakla aşağı inerken bazı futbolcuların ani fren yaparak arkasından gelen arkadaşlarını zor durumda bırakmaları ilginç görüntülere sebep oldu. Tek kişilik elektrikli kızakta aracın süratini sürücü kontrol ettiği için zaman zaman eğlenmek amacıyla futbolcular birbirlerine çarparak zincirleme kazalara neden oldu. İki saat kadar teleferik ve elektrikli kızakla eğlenen futbolculardan bazılarının birkaç bilet alarak tekrar tekrar iniş yaptığı gözlendi.

Teknik direktör Slavan Biliç ise futbolcuların teleferik ve kızak eğlencesine katılmadı. Siyah beyazlı futbolculara, yardımcı antrönerler, malzemeciler ve diğer kulüp görevlileri eşlik etti.

KAMP SÜRESİ UZADI

Siyah beyazlı ekibin Avusturya kampının teknik direktör Slavan Biliç’in talebi üzerine 2. Ağustos’a kadar uzadığı bildirildi.

Beşiktaş, bu süre içinde üç tane daha hazırlık maçı yapacak. Siyah beyazlılar, 24 Temmuz’da Azerbaycan’ın Simurg takımı ile Lienz kasabasındaki Dolamiten Stadı’nda karşılaşacak. Villach’taki Lind Stadı’nda 27 Temmuz’da İngiltere’nin Southhamton takımıyla karşı karşıya gelecek Beşiktaş, 31 Temmuz’da ise İtalya’nın Palermo takımıyla beşinci hazırlık maçında aynı statta mücadele edecek.

Avusturya kampında son hazırlık maçını 2 Ağustos’ta Arnavutluk’tan Laçin takımıyla oynayacak Beşiktaş futbol takımı, aynı gün maçın ardından Türkiye’ye dönmek üzere Avusturya’dan ayrılacak.