Ergan Dağı Kayak tesisleri kayak severler ile buluşuyor

Ergan Dağı Kayak tesisleri kayak severler ile buluşuyor : Erzincan Turizm Doğa Sporları ve Çevre Birliği Encümen Toplantısı Valilik toplantı salonunda Vali Abdurrahman Akdemir’in başkanlığında gerçekleşti.
Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde yürütülen çalışmalar ile Kayak Merkezindeki tesislerin hizmete sunulması ile ilgili son durumunun değerlendirildiği toplantıda konuşan Vali Abdurrahman Akdemir; gondol teleferik, telesiyej, 1. ve 2. etap tesisler ile 4 adet günübirlik tesisin işletme ihalesini

Özcan Özyiğit Tic Ltd. Şti’nin aldığını belirterek, tesislerin 30 Aralık 2013’te vatandaşların hizmetine girmesinin planlandığı söyledi.Konuşmasında; daha önce kayak yapmamış vatandaşlar için acemi ve eğitim pisti yapım çalışmalarının tamamlandığını, acemi pistine çıkışların sağlanabilmesi için yürüyen halı ihalesinin önümüzdeki hafta yapılacağını kaydeden Vali Akdemir; çevre düzenleme çalışmalarının tamamlandığını, peyzaj ve piknik alanı çalışmalarının ise devam ettiğini ve bu çalışmaların 2014 yılı içerisinde tamamlanacağını ifade etti.