Federasyon Yetkilileri Ermenek Kayak Merkezini İnceledi

Federasyon Yetkilileri Ermenek Kayak Merkezini İnceledi :Karaman’a gelen Türkiye Kayak Federasyonu yetkilileri, Ermenek ilçesinde bulunan kayak merkezinde incelemelerde bulundu.
Yapılan incelemeler hakkında bilgi veren Ermenek Bozdağ Kayak Kulübü Başkanı Turan Gülcan, “İlçemizde bulunan kayak merkezini incelemek üzere Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Dairesi Başkanlığı Uzmanı Hasan Sağlam ile Türkiye Kayak Federasyonu Teknik Sorumluları Hüseyin Okkalı ve Mustafa Sağlam buraya gelerek incelemelerde bulundular ve bizlerden faaliyetlerimiz ile eksikliklerimiz hakkında bilgiler aldılar” dedi. Kayak merkezinin önemli bir spor tesisi haline gelmesi için sosyal aktivitelerin artması gerektiğini belirten Gülcan, bunun iyileştirilmesi için mekanik tesisler ve telesiyej sisteminin kurulumu için uygun alanların tespitinin yapılması gerekiyor. Bize kayak alanı için kar aracı ile ilk yardım için kar motosikletinin tahsis edilmesi gerekiyor” diye konuştu.
Gülcan son olarak bu tesis için kendilerine her konuda destek veren başta AK Parti Karaman Milletvekili Lütfi Elvan olmak üzere herkese teşekkür etti.