Katalkayada Kaybolan 3 Tatilci Bulundu

Katalkayada Kaybolan 3 Tatilci Bulundu : Kartalkaya Kayak Merkezi’nde, kayak yaparken pistten çıkarak kaybolan 3 tatilci, Jandarma Arama Kurtarma timleri tarafından bulundu.

Bolu’da 3 tatilcinin yoğun sis nedeniyle kayak pistinden çıkarak kaybolduğu yönünde ihbar alan jandarma ekipleri çalışma başlattı.

Yapılan araştırmalarda kaybolan tatilcilerin yerlerini belirleyen ekipler, kar motorlarıyla bölgeye geçerek E.Y, A.E. ve A.T.Y’ye Kalabalıklı Deresi mevkisinde ulaştı.

Sıcak çay ve çikolata ikram ettikten sonra tatilcileri Kartalkaya Jandarma Karakoluna getiren jandarma ekipleri, bu kişileri daha sonra konakladıkları otele bıraktı.

Çin ve Rusya’yı Birleştirecek Teleferik İçin Geri Sayım - TeleferikHaber
Gondola

Çin ve Rusya’yı Birleştirecek Teleferik İçin Geri Sayım

Çin ile Rusya arasında iki ülkeyi nehir üzerinden birbirine bağlayacak dev teleferik projesinde sona yaklaşıldı. Çin’in Heihe kenti ile Rusya’nın Blagoveşçensk şehrini Amur Nehri üzerinden birbirine bağlayacak sistem, sınır geçişini dakikalar içinde gerçekleştirecek. Amur Nehri Üzerinden 970 Metrelik Hat Proje kapsamında iki ülkenin karşılıklı kıyılarında bulunan kentler arasında teleferik hattı 🚡