TurizmPark Beni Tatile Gönder Uygulaması Tatil Hediye Ediyor

TurizmPark Beni Tatile Gönder Uygulaması Tatil Hediye Ediyor :Avrupa’nın popüler kayak merkezi Mavrovo’da kayak tatili keyfini yaşamak isteyenlerin yapması gereken tek şey arkadaşlarından kendisini tatile göndermesini istemek.

Türkiye’nin önemli uçak ve tur satış acentalarından olan TurizmPark, Facebook sayfasında düzenlediği “Beni Tatile Gönder” uygulaması ile kışın tadını doyasıya çıkarmak ve keyifli vakit geçirmek isteyenlere Mavrovo’da unutulmaz bir kayak tatili kazanma fırsatı sunuyor.

Katılımcılar, uygulama üzerinden arkadaşlarına gönderdikleri her bir istek için 1 puan, gönderilen istek sayesinde kendisini tatile göndermeyi kabul eden her arkadaşı için ise 10 puan kazanıyor. Yarışma sonunda en çok puanı alan 1’inci kişi TurizmPark’tan 3 gün sürecek çift kişilik Mavrovo kayak tatili kazanacak. 2’nci ile 3’üncüye 150 TL değerinde, 4’üncü ve 5’inci’ye 100 TL değerinde indirim çeki ödüllü yarışmada ayrıca katılım gösteren herkes %5 indirim fırsatı yakalayacak.

Siz de 10 Şubat tarihine kadar facebook.com/TurizmParkAS sayfasını ziyaret edebilir, çift kişilik eğlence ve huzur dolu Mavrovo kayak tatili kazanma fırsatı yakalayabilirsiniz.

 

Etna Dağı'ndaki Teleferik Her Gün Doğayla Mücadele Ediyor - TeleferikHaber
GENEL

Etna Dağı’ndaki Teleferik Her Gün Doğayla Mücadele Ediyor

İtalya’nın simge doğal alanlarından biri olan Etna Dağı, her yıl milyonlarca ziyaretçiyi ağırlarken, dağın zirvesine ulaşımı sağlayan teleferik hattı da sıra dışı koşullar altında faaliyet göstermeye devam ediyor. Avrupa’nın en aktif yanardağlarından biri üzerinde hizmet veren teleferik sistemi, lav akıntıları, volkanik gazlar, yüksek sıcaklık ve sert rüzgarlarla mücadele ederek turistleri 🚡