AKUT kar sporlarında başarılarına devam ediyor

AKUT kar sporlarında başarılarına devam ediyor :AKUT Kar Sporları Genç-Büyük Takımları, Türkiye Kayak Şampiyonası’nda da kürsüde yer alarak başarılarını taçlandırmayı hedefliyor.

MEDICALPARK-VBG DENIZCILIK-PEGASUS HAVAYOLLARI sponsorluğunda yarışan AKUT Kar Sporları Takımı, Erzurum/Konaklı Kayak Merkezi’nde 6-7 Mart 2014 tarihlerinde düzenlenen, 93 sporcunun katıldığı Türkiye Gençler-Büyükler Puanlı Kayak Yarışmalarına 10 sporcu ile katıldı. Genç Bayanlar Kategorisinde Slalom ve Büyük Slalom disiplinlerinde Özlem ÇARIKÇIOĞLU ile 2 Altın Madalya, Genç Erkekler Kategorisinde Slalom disiplininde Derin EVCİM ile 1 bronz madalya kazanan AKUT Kar Sporları Genç-Büyük Takımları, Türkiye Kayak Şampiyonası’nda da kürsüde yer alarak başarılarını taçlandırmayı hedefliyor.

AKUT Kar Sporları Büyük Erkekler takımının tek sporcusu olan, AKUT’un sosyal sorumluluk programı çerçevesinde yarışan Bayburt’lu sporcu Harun ŞİMŞEK, Slalom ve Büyük Slalom disiplinlerinde güçlü rakipleri arasında kombine sıralamada 5.olarak, Türkiye Şampiyonası’ndaki iddiasını sürdüyor.