Erzurum Kayak Kulübünün Özelliştirme Tepkisi

Erzurum Kayak Kulübünün Özelliştirme Tepkisi :Türkiye’nin en köklü kayak ekiplerinden olan Erzurum Kayak Kulübü’nün yöneticileri, Palandöken’de bulunan hizmet binalarının özelleştirme kapsamı alanına girmesine tepki gösterdiler.

Erzurum’daki tüm kayak merkezlerinin özelleştirilmesi kararına bağlı olarak Erzurum Kayak Kulübü’nün Palandöken’deki hizmet binasının da kapsama alanına dahil edilmesi kulüp yöneticilerini ve sporcularını endişelendiriyor. Kulüp binasının özelleştirme kapsamına dahil edilmesine tepki gösteren Erzurum Kayak Kulübü Başkanı Bülent Ülker, kulüp binalarının özelleştirme kapsamı alanı dışına bırakılmasını istedi.

Erzurum Kayak Kulübü Başkanı Bülent Ülker,” Geçmişe böylesine başarılarla müzesinde 70’den fazla kupa bulunduran bir kulübün Palandöken Kayak Merkez’inde bulunan binamız özelleştirme kapsamı alanı içerisine alınmıştır. Takdir edersiniz ki sporcuların ve kulübü başarılı olabilmesi için kulüp binasının kayak merkezinde olması belki de olmazsa olmazlardan birisidir. Erzurum Kayak Kulübü kamuya hiçbir yük ve külfet olmamakta, tak aksine kendi imkanları ile kamuya bir anlamda hizmet etmektedir. Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan bir anlamda spora ve kayağa yönelterek eğitmektedir. Faaliyetlerimizi daha iyi bir şekilde sürdürebilmemiz için kulüp binamızın özelleştirme kapsamı alanı dışında bırakılmasını, Erzurum, ülkemiz ve bayrağımız için ter döken sporcular adına saygılarımla arz ederim.Biz hiçbir kişi veya kurumdan maddi talepte bulunmuyor, 54 yıllık köklü bir kulübün yaşaması için Özelleştirme İdaresi’nden anlayış, devlet büyüklerimizden ve Erzurum halkından acilen manevi destek bekliyoruz.” dedi.

Özelleştirme kararı çıkan kulüp binasının 15 gün içersinden boşaltılması için polis ekipleri yetkilere tebligatta bulundu.