Spor, adrenalin, eğlence Snowplus Palandöken Kayak Merkezi ’nde

Spor, adrenalin, eğlence Snowplus Palandöken Kayak Merkezi ’nde :Palandöken’de Xanadu Snow White Otel bünyesindeki Snowplus Kış Sporları Merkezi kayak tutkunlarını zirvede buşuturuyor.

Türkiye’nin gözde kayak merkezlerinden kristal kar cenneti Palandöken’de Xanadu Snow White Otel bünyesindeki Snowplus Kış Sporları Merkezi; spor, adrenalin ve eğlence tutkunlarını zirvede buluşturuyor.

Özel karlandırma sistemi sayesinde Aralık başından Mart sonuna kadar kayak keyfinin yaşandığı Snowplus Kış Sporları Merkezi’nde, kayak ve snowboardun yanı sıra karda raftingden, buza tırmanışa, kızak yarışlarından mini curlinge kadar tüm kış aktiviteleri yapılabiliyor.

DÜNYA KAYAK FEDERASYONU’NDAN ONAYLI
Erzurum havaalanına 15 dakika uzaklıkta bulunan Xanadu Snow White Otel’de yer alan Türkiye’nin ilk tam donanımlı kayak okulu Snowplus Kış Sporları Merkezi, kayak sezonuna güzel bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor. Dünya Kayak Federasyonu tarafından onaylı, farklı zorluk derecelerine sahip pistlerde kayak sporu eğlenceye dönüşüyor.

DÜNYA ŞAMPIYONU EĞITMENLERINDEN DERS ALINIYOR
Her yaştan kayaksever, Dünya genç performans kayakçıları arasında ‘dünya 46’ncısı’ olan Avusturyalı milli kayakçı Hannes Brenner’in koordinatörlüğünde, profesyonel kayak ve snowboard eğitmenlerinden ders alabiliyor. Minik kayakçılara özel çocuk kar parkı ve onların ihtiyaçlarına göre tasarlanmış Snowplus Çocuk Kulübü, çocukların keyifle vakit geçirmelerini sağlıyor.

Snowplus Kış Sporları Merkezi’nde buza tırmanış, karda akrobasi, rafting, kızak, mini curling, snowtubing gibi farklı kar aktiviteleri ile adrenalin tutkunları için Freestyle Snowpark alanı yer alıyor.

GECE KAYAĞI KEYFİ
Snowplus, özel aydınlatmalı pistleri ile gün boyu süren kayak keyfini geceye de taşıyor. Aydınlatmalı pistleriyle gece kayağı imkanı sağlayarak Türkiye’de ”ilk” olma özelliğini taşıyan pistlerde, gece kayağı 22.00’ye kadar yapılabiliyor. Merkez, özel karlandırma sistemi sayesinde 1 Aralık- 31 Mart tarihleri arasında kesintisiz kayak keyfi sunuyor.