Ardahan Yalnızçam Kayak Merkezinde 2016 yılı kayak sezonu başladı

Ardahan Yalnızçam Kayak Merkezinde 2016 yılı kayak sezonu başladı :Ardahan’ın Uğurlu Dağ mevkisindeki Yalnızçam Kayak Merkezi’nde kar kalınlığının yeterli düzeye ulaşmasıyla birlikte 2016 yılı kayak sezonu başladı.

Ardahan’ın Uğurlu Dağ mevkisindeki Yalnızçam Kayak Merkezi’nde kar kalınlığının yeterli düzeye ulaşmasıyla birlikte 2016 yılı kayak sezonu başladı. Vali Ahmet Deniz, hafta sonu tatilini fırsat bilen kayak severlerle birlikte kayak yaparak, sezonu açtı.

Yerli ve yabancı turistleri, Yalnızçam Kayak Merkezi’nde kristal kar keyfini yaşamaya davet eden Vali Deniz, “Kayak Merkezimiz yeterli düzeyde kar kalınlığına ulaştı ve bugün sezonu açtık.

Şuan için iki piste sahip kayak merkezimizde vatandaşlarımızla birlikte kayak yaptık. Bakanlar Kurulu kararı ile turizm bölgesi olarak ilan edilen kayak merkezimiz de bu yıl 3 kilometrelik yeni bir kayak pisti ve telesiyej hattı da faaliyete geçecek.

Ardahan’da herkesin kayak sporunu yapabildikleri ölçüde yapmalarını istiyorum. Buranın doğası ve kristal karı muhteşem güzellikte. Yerli ve yabancı turistleri, bu muhteşem doğada kayak yapmaları için Ardahan’a davet ediyorum” dedi.