Ordu Teleferikte Yeni Dönem Başladı

Ordu Büyükşehir Belediyesinin iştiraki olan ORBEL A.Ş. tarafından işletilen teleferikte yeni saat uygulaması başladı.

Ordu Büyükşehir Belediyesinin iştiraki olan ORBEL A.Ş. yapılan açıklamada, “Teleferik hattı, alınan karar ile Pazar, Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri 10.00-21.00 ile Cuma ve Cumartesi günleri 09.00-22.00 saatleri arasında hizmet vermeye başlayacak.

BAKIM ÇALIŞMASI SÜRESİNCE FARKLI TARİFE UYGULANACAK

Ekim ayı boyunca saat 08.00-12.00 arası sürecek olan “1.500 İşletim Saati Bakımı” çalışmaları dolayısıyla teleferik, Cumartesi ve Pazar günleri tam gün ve hafta içi ise saat 12.00’den sonra vatandaşlara hizmet verecek.

Olympos Teleferik'te Gün Batımı Seferleri Başladı - TeleferikHaber
Antalya

Olympos Teleferik’te Gün Batımı Seferleri Başladı

Antalya’nın dünyaca ünlü turizm merkezi Kemer’de yer alan ve 2 bin 365 metre rakımıyla bölgenin en yüksek noktalarından biri olan Tahtalı Dağı, muhteşem bir yaz etkinliğine ev sahipliği yapıyor. Bölge turizminin lokomotiflerinden Olympos Teleferik, yaz sezonunun gelmesiyle birlikte yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği geleneksel “Gün Batımı” seferlerinin startını 🚡