Çambaşı Kar Festivali’nin 14. Sü Düzenleniyor

Çambaşı Kış Sporları ve Kayak Merkezi, birbirinden renkli görüntülerle 14. Çambaşı Kar Festivali’ne ev sahipliği yapacak. Her yıl düzenli olarak yapılan ve geleneksel hâle gelen festival, 27 Ocak 2019 Pazar günü saat 10.00’da başlayacak.

KEYİFLİ ANLAR YAŞANACAK

Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Kabadüz Belediyesinin organize ettiği 14. Çambaşı Kar Festivali, düzenlenecek olan birçok etkinlikle vatandaşların ilgisine sunulacak. İlk defa düzenlenecek olan Kar Heykel Çalıştayı’nın da yapılacağı festival kapsamında halk oyunları gösterisi, kar güreşi, amatör kızak yarışları, kayak yarışları, mahalli sanatçılar ve Hülya Polat konseri ile Ordulu vatandaşlar keyifli anlar yaşayacak.

“ÇAMBAŞI ORDU’NUN TURİZM MARKALARINDAN BİRİ HALİNE GELDİ”

Başkan Engin Tekintaş Çambaşı Yaylası’nın Ordu ilinin turizm markalarından biri haline geldiğini ve artık yaz-kış adından sıkça söz ettirdiğini söyleyerek, “652 dönüm arazi üzerine kurulan, şehir merkezine 50 km ve havalimanına 76 km uzaklıkta olan, zirve noktası 2000 rakımlı Çambaşı Kayak Merkezi kış turizminin de cazibe merkezlerinden biri haline geldi. Şüphesiz festival programı kapsamında hemşehrilerimiz unutulmaz saatler yaşayacaklar. İl içinden ve il dışından konuklarımızı festivalimize davet ediyor iyi eğlenceler diliyorum. Şenliğimize katılacak vatandaşlarımızın mevsim şartlarını göz önünde bulundurarak araçlarında kar lastiği, zincir, çekme halatı bulundurmaları ve kişisel tedbirlerini almaları önem arz ediyor” dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*