Kayakla Atlama A Milli Takımı Kampa Girdi

Uygun koşulların oluşmaması nedeniyle sezonu geç açan milli takımımız ilk tepe antrenmanını Erzurum Kayakla Atlama Tesislerinde gerçekleştirdi.

Antrenörler Faik Yüksel ve Mustafa Öztaşyonar eşliğinde gerçekleşen antrenmanlara milli takım sporcuları Fatih Arda İpçioğlu, Muhammet İrfan Çintımar, Ayberk Demir, Muhammet Münir Güngen ve Muhammet Ali Bedir katıldı.

Başkan Vekili Doç. Dr. Fatih Kıyıcı, Yönetim Kurulu Üyesi Cafer Nuroğlu, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, TOHM Müdürü Murat Tanas ve Erzurum Sport Otelleri Müdürü Tahsin Kılınboz kampı ziyaret ederek antrenmanları yakından takip etti.

Antrenör Faik Yüksel, hazırladıkları program ile sporcuların mümkün olan en kısa sürede forma girmesi üzerinde yoğunlaştıklarını belirtti.

Sezonun ilk atlayışları HS95 tepesinden gerçekleşti. Antrenör Mustafa Öztaşyonar, pistin hazırlanmasında birçok teknik parametrenin olduğunu, dünya standartlarında eksiksiz ve hatası bir pist için yaklaşık 10 gündür yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti. 1 saat süren antrenman şiddetli rüzgar nedeniyle erken sonlandırıldı.

Antrenman sonrası sporcularla kısa bir sohbet gerçekleştirildi. Başkan Vekili Doç. Dr. Fatih Kıyıcı, ülkemizin en iyi şekilde temsil edilmesi ve bu spor dalında başarılar elde edilmesi için her türlü imkanın sağlandığını, bununla birlikte alt yapıya çok önem verdiklerini ve yakın zamanda alt yapı kampının da başlayacağını belirtti. Yönetim Kurulu Üyesi Cafer Nuroğlu’da bu sporun gelişimi için federasyon olarak her türlü desteği sağlamaya devam edeceklerini dile getirdi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ve TOHM Müdürü Murat Tanas teknik ekibe ve sporculara başarılar diledi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*