Çambaşı Yaylası EMİTT’te Tanıtılıyor

Ordu kış turizminin gözdesi olan Çambaşı Yaylası, dünyanın en büyük 4. Turizm Fuarı arasında yer alan “EMİTT -Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı”nda tanıtılıyor.

94 ülkeden 1100 firmanın katıldığı EMİTT -Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı kapılarını 23. kez ziyaretçilere açtı. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde başlayan, dünyanın ve Türkiye’nin dört bir yanından tatil rotalarını aynı platformda bir araya getiren EMİTT, Kabadüz ilçesinde bulunan Çambaşı Yaylası’nın da tanıtımını yapıyor.

“ORDU TURİZM KENTİ OLMA YOLUNDA İLERLİYOR”

31 Ocak- 03 Şubat 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan fuarın açılış törenine katılan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “Ülkemizin ve ilimizin tanıtımına, turizmin gelişimine önemli katkı sağlayan EMİTT -Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nın açılışına katıldık. ‘Kış Turizmi’ temasıyla kapılarını açan EMİTT Fuarı’nda doğal güzelliklerinin yanı sıra Çambaşı Yayla’mızda bulunan Türkiye’nin denize en yakın kayak merkezine sahip ilimizi tanıtmaya devam ediyoruz. Ordu ilimiz turizm kenti olma yolunda hızla ilerliyor. 2018 yılında Ordu ili olarak 850 bin turisti ağırladık, 2019’da ise bu sayıyı daha da artıracağız” diye konuştu.

“TÜM ORDULULARI STANDIMIZA BEKLİYORUZ”

Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak fuara katılmaktan son derece memnun olduklarını söyleyen Başkan Tekintaş, “İnanıyoruz ki bu fuar bizim geleceğimize çok güzel katkılar sunacak ve turizmin gelişmesini sağlayacak. İstanbul’da bulunan tüm Ordulu hemşerilerimizi 4 gün sürecek olan fuara ve Ordu standını görmeye davet ediyoruz. Biz Ordu olarak turizmden çok şey bekliyor ve bundan en iyi şekilde istifade etmeye çalışıyoruz. Bu sebeple de burada olduğumuzu ifade etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

31 Ocak-03 Şubat 2019 tarihleri arasında açık olan ve rekor seviyede yabancı profesyonel ziyaretçi ağırlamaya hazırlanan EMİTT ilk 2 gün turizm profesyonellerini, üçüncü ve dördüncü gün ise tatilcileri ağırlayacak.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*