Kartepe Teleferik Projesinde Geri Adım Yok

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, 32 Mahalle muhtarı ile belediye toplantı salonunda bir araya geldi. Belediye Başkanı Kocaman “Derbent’te yapılması planlanan Teleferik Projesi uzun yıllardır önemsenen ve özlenen bir projedir. Bizde üzerinde hassasiyetle duruyoruz. Mevcut firma ile şartlarını yerine getiremediği için sözleşmeyi feshetmemiz de bu süreçte önemli bir adımdır” dedi.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker ve 32 mahalle muhtarı ile bir araya geldi. Kartepe Belediyesi toplantı salonunda düzenlenen muhtarlar toplantısında Belediye Başkanı Kocaman, Kartepe genelinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verirken, istek ve talepleri dinledi.

Teleferik Projesi konusunda ki soruları da cevaplayan Başkan Kocaman “Teleferik hepimizin Kartepemizin yıllardır özlemle beklediği bir proje ve Kartepemizin ihtiyacı olan bir proje. Hiçbir zaman vazgeçmeyi ve geri adım atmayı düşünmeyeceğiz. Süreç bildiğiniz gibi devam ediyor. Önceki dönemde ihaleyi alan firma, süresi içerisinde ek süreye rağmen yapım işine başlayamadığı için sözleşmeyi fesh ettik. Bu bile sürecin daha da uzamaması için önemli bir adımdır. Teknik ekibimiz en hızlı şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Süreç ilerledikçe sizleri bilgilendireceğim. Bir an önce hayata geçmesini de en az sizler kadar istiyorum” ifadelerini kullandı. Simit ve çay eşliğinde gerçekleşen toplantı sonunda, muhtarlar temenni ve önerilerini paylaşarak, Başkan Kocaman’a teşekkür ettiler.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*