2020 Yılı Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Misafirhane Ücretleri

TCDD tarafından 2020 yılı misafirhane ve yatakhane ücretlerine dair detaylı bilgi verildi.

T.C. Devlet Demiryolları TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Sosyal İşler Şube Müdürlüğü tarafından 2020 yılı misafirhane ve yatakhane ücretleri yayımlandı. Ücretler kişi başı 55 ile 115 TL arasında değişmektedir.

TCDD GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2020 yılı misafirhane ücretleri, misafirhane suit oda ücretleri (Haydarpaşa, Konya, Adana), (Malatya, Afyon, Sivas), Haydarpaşa- Adana – Konya Misafirhaneleri (Normal Oda Ücreti), İzmir Misafirhanesi (Normal Oda Ücreti), Afyon Misafirhanesi (normal oda ücreti), Malatya Misafirhanesi (normal oda ücreti), Sivas Misafirhanesi (normal oda ücreti) olarak ayrı ayrı belirlendi.

yili turkiye cumhuriyeti devlet demiryollari misafirhane ucretleri
yili turkiye cumhuriyeti devlet demiryollari misafirhane ucretleri

Diğer Hususlar;

  • 1- Misafirhanelerden yararlanacak geçici görevli Teşekkül ve kamu personelinden alınacak konaklama bedeli, geçici görevlendirmenin ilk 10 günü için gündeliklerinin %50 artırımlı miktarının tamamını, daha sonraki günler için ise artırımsız gündeliklerinin 1/2’sini, geçici görevli denetim elemanlarından alınacak konaklama bedeli ise yurtiçi gündeliklerinin %50 artırımlı miktarının tamamını geçemez.
  • 2- Görevli gelen ve konaklama ücretleri işyerlerine fatura edilen TCDD ve TCDD Taşımacılık A.Ş. personelinden, odalarda tek başına kalmayı istemeleri halinde harcırahın bir buçuk katını aşan kısmı peşin olarak tahsil edilecektir
  • 3 – Kahvaltı hizmeti verilen tesislerimizde;
  • 4 – TCDD ve Diğer Kamu personeli dışındaki diğer misafirler niteliğinde 10 kişi ve daha fazla toplu konaklamalarda % 20 oranında grup indirimi yapılır.
  • 5-çeşite kadar ikram verilmesi halinde, Kahvaltı ücreti 10 TL
  • 6-çeşit ve daha fazla ikram verilmesi halinde, Kahvaltı ücreti 12,50 TL
  • 7-çeşit ve daha fazla ikram verilmesi halinde, Kahvaltı ücreti 15 TL

(*)Fenerbahçe Eğitim ve Dinlenme Tesislerinde öncelikli olarak Eğitim programları uygulanacak olup, Eğitim programlarının haricinde müsait durumlarında konaklama hizmeti verilecektir. Bu nedenle konaklama için ön rezervasyon yapılmayacaktır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*