Eskişehir’de Düzenlenecek Rail Industry Show Fuarı İçin Yeni Tarih

14-16 Nisan’da Eskişehir’de ETO Tüyap Fuar Kongre Merkezi’nde düzenlenmesi planlanan Rail Industry Show-Demiryolu Endüstrisi, Altyapı ve Teknolojileri Fuarı, dünyayı etkisi altına alan koronavirüse karşı alınan tedbirler nedeniyle 2-4 Haziran tarihine ertelendi.

Fuara ilişkin yapılan açıklamada “14-16 Nisan’da Eskişehir ETO Tüyap Fuar Kongre Merkezi’nde düzenlenmesi planlanan Rail Industry Show-Demiryolu Endüstrisi, Altyapı ve Teknolojileri Fuarı, dünyayı etkisi altına alan koronavirüse karşı alınan tedbirler nedeniyle, 2-4 Haziran 2020 tarihine ertelenmiştir. Koronavirüsü ve onun yol açtığı Covid-19 hastalığı dolayısıyla, dünyanın birçok ülkesinden gelecek firmalar, onların ticari bağlantıları ve fuarı ziyaret edecek sektör profesyonellerinin talepleri doğrultusunda, fuarımızı ileri bir tarihe erteleme kararı aldık. Bu kararın alınmasında en önemli etken, katılımcı ve ziyaretçilerimizin sağlık ve güvenliklerinin hiçbir surette riske girmemesini sağlamaktır. Bu koşullar altında, 2-4 Haziran 2020 tarihinin tüm katılımcılarımız ve ziyaretçilerimiz adına en doğru zaman olacağına inanıyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.” denildi.

Bursa Teleferiğinde Sağlık Personeline Yüzde 50 İndirim - TeleferikHaber
Bursa

Bursa Teleferik Bakım İçin 20 Gün Kapanacak

Bursa ile Uludağ arasındaki ulaşımın önemli alternatiflerinden Bursa Teleferik, kış sezonu öncesinde gerçekleştirilecek bakım ve teknik kontroller nedeniyle seferlerine geçici olarak ara verecek. 5 Ekim’de kapanması planlanan tesisin, çalışmaların tamamlanmasının ardından 26 Ekim’de yeniden hizmete alınması hedefleniyor. Uludağ’a ulaşımda özellikle turistler ve vatandaşlar tarafından yoğun kullanılan teleferik hattında, kış şartları 🚡