İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde Koronavirüs Paniği..! 6’ncı Kat Boşaltıldı

Koronavirüs hızla yayılmaya devam ediyor. Virüs son olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni vurdu. Belediyede bir personele Kovid-19 teşhisi konulunca çalıştığı 6’ncı kat boşaltıldı

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Kovid- 19) salgını giderek yayılmaya devam ediyor. İzmir, Türkiye’de salgının en yaygın olduğu kentlerin başında geldiği iddia edilirken kentte tedbirler en üst seviyeye çıkarıldı. Ancak koronavirüs son olarak 20 binin üzerinde personeli olan İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni vurdu. Belediye Sarayı’nın bir katı tedbir amaçlı boşaltılarak karantinaya alındı.

BİRİMLER TAŞINDI

Egeli Sabah‘tan Ertan Gürcaner’in haberine göre;”İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Ulaşım Daire Baskanlığı’na bağlı olarak hizmet veren ve kısa adı UKOME olan ulasim koordinasyon merkezinde uzun yıllardır müdür kadrosunda görev yapan N.S.’nin 2 hafta kadar önce kayınvalidesi nefes darlığı nedeniyle vefat etti. Cenazeye N.S.’nin Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan çok sayıda çalışma arkadaşı da katıldı. Mesai arkadaşları, cenaze sonrası N.S.’nin yanıa giderek taziyede bulundu. Cenazenin hemen ardından yüksek ateş ve nefes darlığı şikayetiyle hastaneye başvuran N.S. ve eşine koronavirüs tanısı koyuldu. Çift, karantinaya alındı. Olayın duyulmasının ardından Büyükşehir Belediyesi’nde büyük panik yaşandı. Cenazeye katılan ve taziyede bulunan çok sayıda personel kendisini eve kapatıp karantinaya alırken bazıları da hastanelere koştu. Yaşanan gelişme üzerine N.S.’nin görev yaptığı birimin bulunduğu Büyükşehir Belediyesi’nin 6. katı tamamen boşaltıldı. Raylı Sistem Daire Başkanlığı, tedbir amaçlı olarak Üçkuyular’daki Narlıdere Metrosu’nun şantiyesine taşındı. Yine aynı tedbirler kapsamında çok sayıda çalışan evine gönderildi. Bazı daire başkanlarının da evden çalışmaya başladığı öğrenildi. Öte yandan koronavirüs ile mücadele eden N.S. ve eşinin tedavilerinin sürdüğü belirtildi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*