Kartepe Teleferik Projesi İçin Bir Babayiğit Aranıyor

kartepe teleferik projesi icin bir babayigit araniyor
kartepe teleferik projesi icin bir babayigit araniyor

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, teleferik projesinden vazgeçmediğini, proje için iki alternatifin masada olduğunu belirtti. Kocaman 1 ay içinde ihaleye çıkmaya hazır olacak proje için küçük bir babayiğit aradığını da vurguladı.

İptal edilen ve rafa kalktığı söylenen Kartepe teleferik projesinden vazgeçmediğini söyleyen Kocaman, “Sürece daha gerçekçi bakıyoruz. Yapılan ihalede bir sorun yok. Firma ekonomik sıkıntı yaşayınca bu noktaya gelindi. Bizim bir sorunumuz yok. Biz hatta firmayı bekledik. Ama olmadı ve sözleşmeyi feshettik. Şu anda proje tadilatı yapıyoruz. Tek kabin 90 kişi kısmı daha sonra değiştirilmiş ama şartnameye yazılmamış.

Biz onu 9 kişilik sık kabinler olarak değiştiriyoruz. 1 ay sonra teleferik tekrar ihale edecek şekle gelecek. Varsa küçük bir babayiğit gelsin ihaleye çıkalım. Derbent Atış Poligonu ve Kuzuyayla arasında yapılacak olan hat için teşvik çalışması da yürütüyoruz. Sadece yap-işlet-devret yöntemi değil, kamu eliyle yapılma olasılığını da düşünüyoruz. Şu anda iki alternatif de masada. Asla vazgeçmedik ve vazgeçmeyi de planlamıyorum” dedi.

Haberin detayı ve fotoğraflar için tıklayınız: Kartepe Teleferik Projesi İçin Bir Babayiğit AranıyorRayHaber | RaillyNews

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*