Keşan’ın Trafik Sorunu İstanbul’da Görüşüldü

Keşan Belediyesi, ilçe merkezinde yaşanan trafik sorununa kesin çözüm üretmek adına akademik çalışmalara başladı.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ve belediye personelini ile S.S. 25 No’lu Keşan Şehiriçi Minibüsçüler Kooperatifi yönetiminden oluşan heyet,  İstanbul Ticaret Odası İstanbul Ticaret Üniversitesi Uluslararası Lojistik Bölümü ve Ulaştırma Sistemleri Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı ile bir toplantı yaptı.

Yaklaşık 2 saat süren toplantıda ilçede yaşanan trafik sorunları görüşüldü ve toplu taşımadan, yol güzargahlarına, şehir içi ve alternatif yollardan, yaya öncelikli kaldırım ile yol çalışmalarına kadar birçok ele alındı.

İstanbul’da gerçekleştirilen ulaşım toplantısında Keşan’daki ulaşım sorunu ve trafik düzenlemelerini görüştüklerini belirten Belediye Başkanı Helvacıoğlu, “İlçemizdeki toplu ulaşım sistemi ve trafik düzenlemeleri kapsamında yapılacak düzenlemelerle ilgili akademik çalışmalara başladık. Bu kapsamda İstanbul’da İstanbul Ticaret Üniversitesi Uluslararası Lojistik Bölümü ve Ulaştırma Sistemleri Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı İstanbul Ticaret Üniversitesi Ulaştırma Sistemleri Merkez Asistanı Bengül Ergül, İnşaat Yüksek Mühendisi ve Ulaşım Uzmanı Bekir Ilıcalı, Şehir Plancısı ve Ulaşım Plancısı Esat Yıldırım ile Keşan’ımızın ulaşım konusundaki gelişim ve değişime olan ihtiyaçlarını görüştük. Toplu taşımadan, yol güzargahlarına, şehir içi ve alternatif yollardan, yaya öncelikli kaldırım ile yol çalışmalarına kadar birçok ana başlıkta verimli bir toplantı oldu. Ortak akıl ve profesyonel bakış açısı ile Keşan’da toplu taşıma, ulaşım, trafik sorunu kalmayacak.” dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*