Viranşehir Kırsalında Beton Yol Sevinci

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kırsal yollarda program dahilinde birçok ilçede beton yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi, yıpranmış, eskiyen kırsal yolları uzun ömürlü daha dayanıklı beton yollara dönüştürerek halkın takdirini topluyor.

ŞANLIURFA KIRSALINDA BETON YOL SEFERBERLİĞİ

Halliye, Siverek, Viranşehir ve Eyyübiye’de beton yol yapım çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Viranşehir ilçesi Kemerli-Yazgüneşi-Malta-Gürpınar ve Yagızlar kırsal mahallelerini birbirine bağlayan grup yolunda beton kaplama çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

VATANDAŞLARDAN BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Viranşehir ilçesi Kemerli-Yazgüneşi-Malta-Gürpınar ve Yagızlar kırsal mahallelerini birbirine bağlayan grup yolunda yürütülen beton yol çalışmalarından dolayı duyduklarını memnuniyetlerini ifade eden vatandaşlar, “Büyükşehir Belediyesi’nden Allah razı olsun. Yolumuzun hali içler acısıydı. Bir hastamız olduğunda, öğrencilerimiz okula giderken oldukça zorlanıyorduk. Ancak şimdi güzel bir yola kavuşuyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*