Corana Virüsü Nedeni İle Ankara’da Teleferikle Ulaşım Durduruldu!; Çin’in Wuhan ÅŸehrinde ortaya çıkan corona virüs sonrasında Ankara’da da sıkı önlemler alınmaya baÅŸlandı.
Ankara BüyükÅŸehir Belediyesi BaÅŸkanı Mansur YavaÅŸ sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Teleferik hattımızı günlük yolcu sayılarındaki azalma ve kabinlerin sosyal mesafeyi korumaya elveriÅŸli olmaması nedenleriyle geçici olarak hizmete kapattık. ” ifadelerini kullanarak teleferikle ulaşımın durdurulduÄŸunu açıkladı.
Ankara BüyükÅŸehir Belediyesi BaÅŸkanı Mansur YavaÅŸ yaptığı açıklamada, “Kıymetli hemÅŸehrilerim; Teleferik hattımızı günlük yolcu sayılarındaki azalma ve kabinlerin sosyal mesafeyi korumaya elveriÅŸli olmaması nedenleriyle geçici olarak hizmete kapattık. Ulaşımın aksamaması için ilgili hatta 2 adet körüklü otobüsümüz hizmet etmeye baÅŸlamıştır.” ifadelerini kullandı.
Günceleme tarihi: 21/03/2020
İlk yorum yapan olun