Erzurum’da Toplu Ulaşımda Saat Düzenlemesi

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, COVID-19 salgınına karşı yürütülen mücadele kapsamında toplu ulaşımda bir dizi düzenlemeye gitti.

Büyükşehir, toplu ulaşım hizmeti verilen hatların son sefer saatlerini 20.00 – 20.30 ve 21.00 olarak yeniden düzenledi. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada; yeni sefer saatlerinin 10 Nisan Cuma günü itibariyle geçerli olacağı bildirilirken, vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için ulaşım planlamalarını yeni sisteme göre yapmaları çağrısında bulunuldu.

Açıklamada şunlar kaydedildi: “Son sefer saati daha önceden 22.00 olan B1– B3 – G5 ve G9 olan hatlarda 10 Nisan Cuma gününden itibaren geçerli son sefer saati 21.00 olacak. D1- G4A – G7 – G7A – K1 – K4 – K6 ve K7 nolu hatların son sefer saati 20.30 olarak belirlenirken, B2A – B6 – B7 – G2 – G3 – G4 – G6 – G8 – G10 – K2 – K3 – K7A – K8 ve K10 numaralı hatların son sefer saati ise 20.00 olacak.”

Etna Dağı'ndaki Teleferik Her Gün Doğayla Mücadele Ediyor - TeleferikHaber
GENEL

Etna Dağı’ndaki Teleferik Her Gün Doğayla Mücadele Ediyor

İtalya’nın simge doğal alanlarından biri olan Etna Dağı, her yıl milyonlarca ziyaretçiyi ağırlarken, dağın zirvesine ulaşımı sağlayan teleferik hattı da sıra dışı koşullar altında faaliyet göstermeye devam ediyor. Avrupa’nın en aktif yanardağlarından biri üzerinde hizmet veren teleferik sistemi, lav akıntıları, volkanik gazlar, yüksek sıcaklık ve sert rüzgarlarla mücadele ederek turistleri 🚡