Ordu Büyükşehir Trafik Güvenliği İçin Kolları Sıvadı

Ordu Büyükşehir Trafik Güvenliği İçin Kolları Sıvadı ; Ulaşım konusunda şehirde birçok projeyi hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, trafikte yayaların ve sürücülerin güvenliği için de kolları sıvadı.

Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Altınordu ilçesinin muhtelif yerlerinde yıkılan ve ömrünü tamamlayan yatay ve düşey trafik yönlendirme işaretlerini tespit ederek sağlıklı trafik akışının sağlanması için yenileme çalışmalarına başladı.

“ÖMRÜNÜ TAMAMLAYAN TRAFİK LEVHALARINI YENİLİYORUZ”

Trafik güvenliği açısından çalışmaların devam ettiğini belirten Ordu Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanı Özgür Dayı, “Sürücü ve yayalar için ortak dili taşıyan trafik işaretlerinin doğru ve yerinde kullanılması trafik güvenliği açısından büyük önem taşıyor. Bizler de Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın trafikte sürüş konforu ve yaya güvenliğini sağlamak amacıyla Altınordu ilçesinde ömrünü tamamlayan birçok trafik levhası tespit ettik. Ekiplerimiz hummalı bir çalışmayla bu levhaları yeniliyor. İhtiyaç olduğu halde trafik güvenliği açısından bu çalışmamız yapılmaya devam edecek” dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*