Samsun’da Toplu Taşımayı Kullananlara Ücretsiz Maske

Tramvay ve otobüslerde güvenli yolculuk Samsun Büyükşehir Belediyesi, SAMULAŞ’a bağlı tramvay ve otobüslerle yolculuk eden vatandaşlara ‘Koronavirüs Tedbirleri’ kapsamında ‘Ücretsiz’ maske dağıtıyor

Koronavirüs salgının başladığı ilk günden bu yana aldığı tedbir ve önlemleri sıkı bir şekilde uygulayan Samsun Büyükşehir Belediyesi, şimdi de tramvay ve otobüsleri kullanan vatandaşlar için ‘ücretsiz maske’ dağıtımına başladı. SAMULAŞ’a bağlı tramvay ve otobüslerde başlatılan uygulama, vatanları oldukça memnun etti.

BAŞKAN DEMİR: SAĞLIK ÖN PLANDI

Dünya Sağlık Örgütü’nün(WHO), koronavirüsteki yayılım hızının artması üzerine tüm dünyada ‘Pandemi’ ilan etmesinin ardından Türkiye’de de alınan önlemler her geçen gün arttırılıyor. Türkiye’de koronavirüs vakasının görülmesiyle birlikrte toplum sağlığını korumak ve virüsün yayılmasını azaltmak adına ilk adımı atan belediyeler arasında yer aldıklarını söyleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Bilim Kurulu tarafından alınan her kararı anında uyguladık. Böylece Samsun halkının sağlığını ön planda tuttuk, tutmaya da devam ediyoruz. Son olarak, tramvay duraklarında ve otobüslerde vatandaşlara ücretsiz maske dağıtmaya başladık” dedi.

SAMSUNLULARI MEMNUN EDEN UYGULAMA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bilim Kurulu tarafından alınan kararları açıkladığı Ulusa Sesleniş programında, ‘toplu alanlarda maske takma zorunluluğu ‘getirildiğini duyurmasının ardından Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından toplu ulaşım araçlarında başlatılan maske dağıtımı vatandaşları mutlu etti. Vatandaşlar, maske temin etmekte zorlandıklarını belirterek, “Büyükşehir Belediyesi’nin böyle bir hizmete imza atması son derece sevindirici” dediler.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*