TCDD İzmir Liman İşletme Müdürlüğünde Corona Virüsle Mücadele

İzmir Liman İşletme Müdürlüğü sahası ile çalışma ofisleri günlük olarak dezenfekte edilmekte, limana giriş yapan çalışanlar ve müşterilerin ateşleri ölçülmekte ve maskesiz girişe müsaade edilmiyor. Gümrük, emniyet ve liman personelinin çalıştığı ofislere, salonlara dezenfektan makinaları konularak kullanıma sunuldu.

Corona Virüs önlemleri kapsamında İzmir Liman İşletme Müdürlüğünde, günlük ortalama 1500 araçla ilgili işlem insan teması olmadan ve herhangi bir evrak doldurulmadan yapılıyor.

Gerek dezenfektasyon gerekse de sosyal mesafe kuralı ile ilgili önlemler yetkili kurumlarca yayınlanan genelgelere göre titizlikle sürdürülüyor ve genelgeler doğrultusunda liman çalışanları dönüşümlü çalışma sistemi ile 24 saat vardiyalı hizmet vermeye devam ediyor.

24 Aralık 2019 tarihinden itibaren Liman İşletme Müdürlüğüne gelen ve giden tüm yükler Konteyner Takip Sistemi (KLTS) ile insan teması olmadan yapılıyor. Bu işlemlerden doğan Liman alacakları ise temassız olarak bankalar aracılığı ile yapılıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*