Keltepe Kayak Merkezi’nde Çalışmalar Sürüyor

Dış Ticaret Elçileri Keltepe Kayak Merkezi’ni Gezdi - TeleferikHaber
Dış Ticaret Elçileri Keltepe Kayak Merkezi’ni Gezdi - TeleferikHaber

Karabük İl Özel İdaresi ekipleri tarafından Keltepe Kayak Merkezi yolunda başlanan altyapı ve yol genişletme çalışmaları devam ediyor.

İl Özel idaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, İl Genel Meclis Üyesi Tevfik Ayvalık, AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz ile Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Özgür Bülbül Keltepe Kayak Merkezi yolunda başlanan altyapı ve yol genişletme çalışmalarını yerinde inceledi.

Keltepe Kayak Merkezi Alt Günübirlik Tesislerinde de incelemelerde bulunan heyete otopark alanı, yol genişletme ve altyapı çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Genel Sekreterimiz Uzun, “Kayak Merkezinin geçen yıl genişlettiğimiz 4 km’lik yolu ile köy geçişlerinde yapmış olduğumuz duvarlardan dolayı asfalt yapamadığımız 1.5 km’lik, toplamda 5.5 km’lik yolun alt yapısını hazırlayıp asfaltını yapacağız. Ekiplerimiz yolun alt yapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu işler bittiğinde yolun asfaltını yapıp hizmete sunacağız” diye konuştu.

Olympos Teleferik'te Gün Batımı Seferleri Başladı - TeleferikHaber
Antalya

Olympos Teleferik’te Gün Batımı Seferleri Başladı

Antalya’nın dünyaca ünlü turizm merkezi Kemer’de yer alan ve 2 bin 365 metre rakımıyla bölgenin en yüksek noktalarından biri olan Tahtalı Dağı, muhteşem bir yaz etkinliğine ev sahipliği yapıyor. Bölge turizminin lokomotiflerinden Olympos Teleferik, yaz sezonunun gelmesiyle birlikte yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği geleneksel “Gün Batımı” seferlerinin startını 🚡