Kahramanmaraş’ta Yedikuyular Kayak Merkezi Beyaza Büründü!

Kahramanmaraş'ta Yedikuyular Kayak Merkezi Beyaza Büründü! - TeleferikHaber
Kahramanmaraş'ta Yedikuyular Kayak Merkezi Beyaza Büründü! - TeleferikHaber

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin baştan sona yenilediği Yedikuyular Kayak Merkezi ve kentin yüksek bölgelerinde kar yağışı başladı. Kent genelinde konuşlanan toplam 210 araç ve 250 personel yolların açık tutulması için teyakkuza geçti.

Kentin yüksek rakımlı bölgelerinde kar yağışı etkili olmaya başladı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin baştan sona yenilediği Yedikuyular Kayak Merkezi’nde de yağan kar, kayak sezonunun kapısını araladı. Deniz seviyesinden yaklaşık 2 bin metre yükseklikteki tesiste 2 – 3 santimetreyi bulan kar yağışının ardından, kartpostallık görüntüler oluştu. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesinde toplamda 210 araç ve 250 personel kar yağışının etkili olduğu arterlere konuşlandırılırken, yolların açık tutulması için de teyakkuza geçildi.

Etna Dağı'ndaki Teleferik Her Gün Doğayla Mücadele Ediyor - TeleferikHaber
GENEL

Etna Dağı’ndaki Teleferik Her Gün Doğayla Mücadele Ediyor

İtalya’nın simge doğal alanlarından biri olan Etna Dağı, her yıl milyonlarca ziyaretçiyi ağırlarken, dağın zirvesine ulaşımı sağlayan teleferik hattı da sıra dışı koşullar altında faaliyet göstermeye devam ediyor. Avrupa’nın en aktif yanardağlarından biri üzerinde hizmet veren teleferik sistemi, lav akıntıları, volkanik gazlar, yüksek sıcaklık ve sert rüzgarlarla mücadele ederek turistleri 🚡