Erciyes Kayak Merkezi, Avrupa’daki Yarışmada Finalde

Erciyes Kayak Merkezi, Avrupa’daki Yarışmada Finalde
Erciyes Kayak Merkezi, Avrupa’daki Yarışmada Finalde

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes A.Ş. tarafından işletilen Erciyes Kayak Merkezi, Türkiye’den seçilen tek kayak merkezi oldu ve dünyada adından söz ettirerek birçok kayak merkezini geride bıraktı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, uluslararası çapta eşsiz bir kış destinasyonu haline gelen Erciyes Kayak Merkezi’nin, Avrupa’daki seçkin kayak merkezleri arasında düzenlenen “2022 The Best Ski Resort of the World” yarışmasında finale kaldığını duyurdu.

Alpler standardında pistleri, sağlam altyapısı, son teknoloji ürünü mekanik tesisleri, konaklama ve ulaşım imkânları ile ve de son yıllarda misafir ettiği on binlerce yabancı turist ile global bir merkez konumuna gelen Erciyes Kayak Merkezi, adını dünyanın en iyileri arasında duyurmayı sürdürüyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Merkezi İngiltere’de bulunan ve dünyanın en saygın kayak sitelerinden go4ski.com’un her yıl Avrupa’daki seçkin kayak merkezleri arasında düzenlediği “2022 The Best Ski Resort of the World” yarışmasına katılan Kayseri Erciyes Kayak Merkezi, yarışmada finale kaldı” dedi.

TÜRKİYE’DEN SEÇİLEN TEK KAYAK MERKEZİ

Erciyes Kayak Merkezi’nin sosyal medya ağı üzerinden online düzenlenen yarışmaya Türkiye’den seçilen tek kayak merkezi olduğunu vurgulayan Başkan Büyükkılıç, dünya çapında kayak merkezlerini geride bırakarak, finalde İtalya’daki Livingo ile karşılaşacağını ifade etti.

OY VERME 31 OCAK’TA BAŞLIYOR

Büyükkılıç, oylamanın 31 Ocak Pazartesi günü Go4ski.com ‘un Instagram ve Facebook hesaplarından yapılacağını, Türkiye’nin değerine sahip çıkmak isteyenlerin instagram.com/go4ski/?utm_medium=copy_link ve facebook.com/go4ski/ adreslerinden oy kullanabileceğini sözlerine ekledi.

ERCİYES, YERLİ VE YABANCI TURİSTLERİN AKININA UĞRUYOR

Öte yandan dünyanın en büyük sertifikalandırma kuruluşu Bureau Veritas tarafından verilen sertifika ile dünyada ilk defa “Güvenli Kayak Merkezi” sertifikasına sahip olan Erciyes Kayak Merkezi, bu yıl da yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor.

Türkiye’nin incisi, Kayseri’nin sembolü, dağcılık ve kış sporları alanında 112 kilometrelik 41 kayak pisti ile cazibe merkezi olan Erciyes’e 19’uncu mekanik tesis yapılırken, yatırım maliyetleri 210 milyon TL’yi bulan 4 ayrı otel de hayata geçerek, yeni sezonda hizmet veriyor.

Erciyes Kayak Merkezi, ISO 9001, ISO 10002 ve IQNET belgeleri ile Türkiye’de Hizmet Kalite Standartları, Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi ve Uluslararası Tanınırlık Belgelerine sahip ilk ve tek kış sporları merkezi unvanını taşıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*