Erciyes’teki Artık Çekilmez Oldun Kızak Yarışması, Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Erciyes A.Ş.’nin ‘Artık Çekilmez Oldun’ Yarışması, Renkli Görüntülere Sahne Oldu
Erciyes A.Ş.’nin ‘Artık Çekilmez Oldun’ Yarışması, Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Erciyes A.Ş. tarafından geleneksel hale getirilen ve renkli görüntülere sahne olan ‘Artık Çekilmez Oldun’ isimli eşler arası kızak yarışmasının 8’incisi Erciyes Kayak Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Bu yıl 8’incisi düzenlenen ve büyük ilginin yaşandığı yarışmada birbiri ile kıyasıya yarışan çiftler, dağ havasını solumanın yanında keyifli vakit geçirdi ve dereceye girenler de çeşitli ödüller kazandı.

YARIŞMACILAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Sadece Kayseri’den değil, farklı illerden de katılımın gerçekleştiği toplam 25 çiftin kıyasıya yarıştığı Erciyes Kayak Merkezi Hacılar Kapı’da yapılan Artık Çekilmez Oldun isimli yarışma, sunucu Zafer Kara’nın renkli anlatımıyla gerçekleşti. Eşler arası kızak yarışmasında birinciliği 33 numaralı Remzi Durak ve Rabia Yalçın çifti kazanırken, ikinciliği ise 23 numaralı İbrahim Karaman ve Fatma Karaman, üçüncülüğü de 24 numaralı İbrahim Narin ve Belinay Dilek çifti elde etti. Dereceye giren yarışmacılara madalyanın yanı sıra, sponsor firmalar tarafından yemek, içecek, sağlık hizmeti, konaklama ve alışveriş çeki gibi çeşitli ödüller takdim edildi.

4 FARKLI KAPIDA, 4 MEVSİM, DÖRT DÖRTLÜK ETKİNLİKLER

Erciyes A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Zafer Akşehirlioğlu, etkinlik ile ilgili yaptığı açıklamada bu yıl 8’incisi düzenlenen Artık Çekilmez Oldun isimli eşler arası kızak yarışmasına her geçen yıl ilginin ve yarışmadan memnuniyetin arttığını ve dört dörtlük etkinlikler düzenlediklerini belirtti.

Erciyes’te Mart ayı boyunca etkinliklerin süreceğini ifade eden Akşehiroğlu, şöyle konuştu:

“Erciyes Kayak Merkezi’mizde yine keyifli bir hafta sonunu geçiriyoruz. 4 farklı kapıda, 4 mevsim, dört dörtlük etkinliklerin gerçekleştiği Erciyes’imizde bugün 8’incisini düzenlediğimiz eşler arası kızak yarışması, ‘artık çekilmez oldun’ sloganı ile Hacılar Kapı’da gerçekleştirmiş bulunuyoruz. İsminin esprisine yakışan, eşlerin birbirini çekerken zorlandıkları, keyifli, eğlenceli biri aktivite oluyor. Her geçen yıl katılım artıyor, İnsanların talepleri, memnuniyetleri artıyor. Biz de bunu her yıl inşallah düzenlemeye devam edeceğiz. Nasıl ki Erciyes Kayak Merkezi’nde uluslararası organizasyonlar yarışlar düzenleniyorsa bu türlü daha geleneksel, yerel, yöresel eğlencelere de yer vereceğiz. Erciyes’imiz de yine mart ayı boyunca etkinliklerimiz devam edecek.”

Yarışma ve ödül töreninin ardından günün anısına hatıra fotoğraf çekimi ile program sona erdi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*