Murat Dağı Termal Kayak Merkezine Modern Kayak Evi

Murat Dağı Termal Kayak Merkezine Modern Kayak Evi
Murat Dağı Termal Kayak Merkezine Modern Kayak Evi

Kütahya’nın en önemli turizm merkezlerinden biri olan Murat Dağı Termal Kayak Merkezi İl Özel İdaresi ile Gediz Belediyesinin işbirliğinde Modern Kayak Evine Kavuşuyor.

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, “Murat Dağı Termal Kayak Merkezimizde hizmet kalitesini arttıracak olan Modern Kayak Evi’nin ihalesi gerçekleşmiştir. İhaleyi kazanan yüklenici firmanın yapım işine başlayarak en kısa sürede hizmete açılmasını canı gönülden temenni ediyorum.

Murat Dağı Termal Kayak Merkezi’ne kayak evi kazandırılması için desteklerini esirgemeyen başta, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Kütahya Milletvekili Ahmet Tan’a, İshak Gazel ve Ceyda Çetin Erenler’e, Kütahya Valisi Ali Çelik’e, Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz ve İl Genel Meclisi Üyelerine, Gediz Kaymakamı Hakan Alkan’a, AK Parti Kütahya İl Başkanımız Sebahattin Ceyhun ve AK Parti Kütahya İl yönetimine, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Mehmet Erkan ve AK Parti Gediz İlçe yönetimine ve emeği geçen herkese şahsım ve Gediz Halkı adına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.”Açıklamasında bulundu.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*