Bartholet Firmasını HTI Grubu Satınaldı!

bartholet hti
bartholet hti

Teleferik sektöründe güçlü ve uzun vadeli bir ortaklık kuruldu. High Technology Industries (HTI) Grubu, önceki özel sermaye fonu olan CEDARLAKE Capital’in yerini aldı (bu da 5 yıl önce özel sermaye fonu ARGOS Soditic’in hisselerini aldı) ve böylece Bartholet’in çoğunluk sahibi ve stratejik ortağı oldu.

Flums’un kurucu ailesi hissedarı olan Roland Bartholet, mevcut yönetim ile şirkete Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO olarak liderlik etmeye devam edecek. Şu anda yaklaşık 450 kişiyi istihdam eden İsviçreli şirket, “Bartholet” adı altında ve LEITNER ve POMA (Ropehauled ulaşım sistemleri), PRINOTH ve JARRAF’ın ek markalarını birleştiren bir şemsiye kuruluş olan HTI grubunun bir parçası olarak faaliyet göstermeye devam edecek. DEMACLENKO (kar yapma sistemleri), LEITWIND (rüzgar türbinleri) ve AGUDIO (Malzeme teleferikleri) firmaları da HTI grubunun altında.

Flums lokasyonu, halihazırda İtalya’dan Avusturya’ya, Fransa’dan Slovakya’ya, Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada’dan Hindistan, Almanya ve Çin’e kadar uzanan ve böylece dünyanın her yerindeki müşterilere yakın olan HTI Group’un küresel yapısına entegre edilecek. geniş ağı ile dünya Bu işbirliği, yolcu ve malzeme taşımacılığındaki en son yenilikler sayesinde teleferik teknolojisinin daha da hedefli bir şekilde kullanılmasına izin veren müşteri avantajları yaratır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*