Instagram Video İndir

igram instagram video indir
igram instagram video indir

iGram, instagram videolarını indirmek için kullanılan mükemmel ve ücretsiz bir web sitesidir. Instagram fotoğrafları, videoları ve IGTV videolarını indirmenize yardımcı olacak çevrimiçi sitesini kullanmak için tek yapanız gereken öncelikle siteye girmek ve ücretsiz olan “indirme” tuşuna basmanız!

Instagram’dan video indirmek için igram.io nasıl kullanılır?

Instagram’dan video indirmek için igram.io nasıl kullanılır sorusuna cevap vermek açısından bu yazımızı okumaya devam edin!  iGram, mobil, tablet veya bilgisayar gibi herhangi bir cihazda kullanımı kolay olacak şekilde tasarlanmış. Gönderileri jpg dosyası olarak, videoları da mp4 formatında indirmeniz mümkün. Ayrıca, fotoğraf, video, IGTV, albüm ve reel videoları da indirebilirsiniz.

Instagram Video İndirmek için Gerekenler

  1. Instagram uygulamasını veya web sitesini açın, foto, video, foto galerisi veya IGTV’nin URL’sini kopyalayın.
  2. iGram‘a geri dönün, bağlantıyı alana yapıştırın ve İndir düğmesini tıklayın.
  3. İndirmek istediğiniz video boyutunu seçin, video bilgisayarınıza ya da cihazınıza indirilecektir.

Instagram Fotoğraf İndirici

iGram tarafından sağlanan Instagram foto indiricisi, Instagram gönderilerinden resim kaydetmek için harika bir araçtır. iGram ile tek bir gönderi resmi indirebilir ve birden fazla Instagram foto indirebilirsiniz.

Instagram Video İndirici

iGram, IG videolarını istediğiniz amaç için indirebilmeniz için oluşturulmuştur. iGram, tekil video ve atlıkarıncalardan çoklu video için video indirmeyi destekler.

Instagram IGTV İndirici

IGTV uzun bir video türüdür, şu anda izleyemiyorsanız, IGTV videolarını cihazınıza indirebilir, daha sonra çevrimiçi olmanıza gerek kalmadan veya IGTV’nin silinme ihtimaline karşı izlemeye geri dönebileceğinizden emin olabilirsiniz.

Instagram Reel Video İndirici

REEL, TikTok ilkesini klonlayan yeni bir video formatıdır. iGram yardımıyla Instagram REEL videolarını indirin. REEL indiricisi en sevdiğiniz Reels videolarını kaydetmenize yardımcı olacaktır.

Instagram Carousel / Albüm İndirici

Ayrıca Albüm veya Galeri mesajların olarak bilinen Carousel, birden fazla foto video veya karışık içerikli yazın. Eğer Instagram birden fazla foto indirmek gerekir, Igram Instagram galerisi indirmek için en iyisidir. Kolay ve hızlı indirmek içim tıklayınız!

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*