RuneScape 3 Neden Hala Bu Kadar Popüler

RuneScape Neden Hala Bu Kadar Populer

20 yıl güçlü ve hala devam ediyor.

Giriş

RuneScape 3 yirmi yıldır buralarda. Merak eden varsa bu 20 yıl olurdu. Çoğu oyunun o kadar uzun sürmediği düşünüldüğünde bu harika bir başarı. Bir düşünün, RuneScape 3, World of Warcraft’tan üç yıl önce çıktı ve hala güçlü gidiyor. İnsanlar itiraf etmek istese de istemese de, RuneScape 3 hala çok popüler ve büyümeye devam ediyor gibi görünüyor.

RuneScape 3, istemcisinde yalnızca çok uzun bir süre oynanabilirdi. Ancak, artık son bir yıl içinde Steam’de indirilebilir. Şu anda Steam’de “çok olumlu” bir derecelendirmeye sahip. Ayrıca Google Play Store ve App Store’dan indirilebilir ve oyuncu tabanını arttırır.

Ancak, oyuncuların RuneScape 3’e atıfta bulunurken ana sorusu, “RuneScape 3 neden hala bu kadar popüler?” Daha önce belirttiğim birkaç nedenin yanı sıra, oyunun hala güçlü gitmesinin ve oyuncuların hala RuneScape altını satın almalarının daha da fazla nedeni var.

Oynaması Ücretsiz

Kaçınız bir oyunu oynaması ücretsiz olduğu için denediniz? El gösterisi? Büyük olasılıkla çok sayıdasınız. Oynaması ücretsiz bir oyun en etkili kitleye ulaşacaktır. Çoğumuz mücadele ediyoruz. Bir oyun satın almak, faturalarımız olduğunda her zaman paranın en iyi kullanımı değildir.

Neyse ki RuneScape 3’ü oynamak ücretsiz… gibi. RuneScape 3’ü oynamak ücretsizdir, ancak yalnızca belirli bir noktaya kadar. Oyundan en iyi şekilde yararlanmak istiyorsanız, bir üyelik satın almalısınız. Ancak, oyuncuların katılabileceği birçok görev var. Becerileriniz ücretsiz oynarken de seviyelendirilebilir. Becerileriniz RuneScape altını kazanmanıza da yardımcı olabilir. Balıkçılık, işçilik ve madencilik gibi beceriler, ücretsiz oyuncuların RS3 altın kazanmalarına yardımcı olmak için kullanabilecekleri harika becerilerdir.

RuneScape 3 ile ilgili bir başka harika şey, oyunun sıradan oyuncular için ne kadar harika olduğudur. Oynaması ücretsiz, sıradan oyuncuların oyuna zaman ayırmaları için iyi bir yoldur. Bir üyelik satın almaya karar vermeleri gereken noktaya ulaştıklarında, çok fazla oyun zamanına sahip olmaları gerekir.

PC ve Mobil Arasında Çapraz Oynama

Buna daha önce değinmiştim, ancak RuneScape 3’ün Steam ve mobil cihazlarda piyasaya sürülmesiyle, sadece oyuncu tabanını artırdı. Bununla birlikte, daha da önemli bir güncelleme, her iki platformda da başkalarıyla oynama yeteneğidir. RuneScape 3, RuneScape hesabınızı kullanarak çapraz oynama ve çapraz ilerleme özelliklerine sahiptir. Çapraz oynama ile oyuncu tabanını iki platform arasında bölmeye gerek yoktur.

Bu, hareket halindeyken oyunun kısa patlamalarla sindirilmesini kolaylaştırır. Ardından, PC’nizde oynamak istediğinizde kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Çapraz ilerleme, hangi platformda oynarsanız oynayın, kazandığınız tüm öğeleri hesabınızda tutacaktır. Silahlarınız, sarf malzemeleriniz ve RS altınınız her zaman orada olacak.

Sürekli Güncellemeler

RuneScape 3 kadar eski bir oyunla, oyuncular için çok fazla içerik var. Ancak, geliştiriciler hala oyunu güncelliyor. Şu anda, geliştiriciler her ay epizodik içerik yayınlamaktadır. Yıl boyunca da yamaları ve etkinlikleri var. Oyuncuların zihniyeti ve dikkat süresi değişiyor. Birçok oyuncu, ilgilerini çekmek için sürekli içerik yayınlayan bir oyun ister.

RuneScape 3, geliştiricilerin topluluğu yamalar, özellikler ve içerik hakkında dinlediği bir oyun istiyorsanız, sizin için bir oyundur. Yeni içerik sadece tek seferlik görevler değil, aynı zamanda görevler oyuncuların takip edebileceği tuhaf bir hikaye sunuyor. Güncellemeler bazen öğrenilecek ek becerilere sahip olacaktır. Bu beceriler RS3 altın kazanmada yardımcı olur.

Düşük Teknik Özellikler Gereksinimleri

Günümüzde oyunlar büyüyor ve grafiksel olarak daha iyi hale geliyor, çalıştırmak için çok fazla güç gerektiriyor. Ancak, RuneScape 3 20 yaşında. Piyasaya sürülmesinden bu yana geçen uzun yıllar boyunca bazı güncellemeler gördü, ancak yine de zorlu bir oyun değil. PC için minimum gereksinimleri kontrol ederseniz, en eski bilgisayarın bile hala çalıştırabileceğini göreceksiniz. Windows işletim sisteminin en düşük gereksinimi Windows Vista’dır. Windows Vista’yı tekrarlıyorum!

Herkes ve büyükanneleri bu oyunu yönetebilmelidir. Bu, birçok kişinin denemesinin ve hala RuneScape 3’ü oynamasının önemli bir nedeni olabilir. Bir oyun düşük özellik gereksinimlerine sahip olduğunda, onu oynayabilecek kitleyi genişletir. Oyunun konsollarda olmadığı göz önüne alındığında, çoğu insanın oyunu PC’nin% 99’unda sorunsuz bir şekilde çalıştırabilmesi, popüler olmasının iyi bir nedenidir.

Son

Kısacası, RuneScape 3 hala popüler çünkü MMO hayranları için büyük miktarda içerik sunuyor. Oynaması ücretsizdir, ancak aynı zamanda her yerde oynamanıza izin veren çapraz oynama ve çapraz ilerleme özelliğine sahiptir. Geliştiriciler ayrıca oyunu her ay güncelliyor ve bu da oyuncuların daha fazlası için geri gelmesini sağlıyor. RuneScape 3, daha rahat bir deneyim istiyorsanız da basittir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*