Yeni Kayıp Ark Sınıfları NA’ya Geliyor

Yeni Kayip Ark Siniflari NAya Geliyor

2 ileri sınıf Lost Ark’a doğru yol alıyor

Lost Ark, bir süredir Asya pazarında mevcut. Kısa bir süre önce dünyanın diğer bölgelerine doğru yol aldı. Bununla birlikte, Lost Ark  piyasaya sürüldüğünde Batı’da çarpıcı miktarda oyuncu kazandı. Oyunun Kore versiyonuna yetişmediğini düşünürsek, bu inanılmaz bir başarı. Hepimiz oyuncuların içerikte kendilerini nasıl gimped hissetmekten nefret ettiklerini biliyoruz. Bunu söyledikten sonra, Lost Ark hala  çevrimiçi oynayan şaşırtıcı miktarda oyuncuya sahip. Nisan ve Mayıs aylarında oyuncularda bir artış olması bekleniyor. Çünkü iki yeni ileri sınıf geliyor.

Glaivier ileri sınıfı  Nisan ayında çıkarken, Destroyer ileri sınıfı Mayıs ayında piyasaya sürülecek. Elbette, bunlar tamamen ayrı yeni sınıflar değil, ancak Lost Ark’taki ileri sınıflar hala diğer alt sınıflara kıyasla benzersiz oyun tarzlarına sahip. Bu sınıflar oyunun Korece versiyonunda zaten var. Kore versiyonuna kıyasla herhangi bir değişiklik yapıp yapmayacakları bilinmiyor, ancak bu sınıfların her ikisi de oynamak için bir patlama gibi görünüyor.

Neyse ki, tüm yeni sınıflar ücretsiz olacak. Lost Ark hesabınızda bu sınıflar sizin için otomatik olarak hazır olacaktır. Ancak, hiç karakter yuvanız kalmadıysa, daha fazla yuva satın almak için oyun içi Lost Ark para biriminizi kullanmanız gerekecektir.

Her neyse, bu yeni ileri sınıflardan neler bekleyebileceğinize hemen atlayalım.

Glaivier (Yeni Dövüş Sanatçısı İleri Sınıfı)

Glaivier, Lost Ark’taki Dövüş Sanatçısı için yeni bir ileri sınıftır. Bu, Nisan ayında piyasaya sürülecek olan ilk sınıftır. Glaivier, Kore’de Lance Master olarak da bilinir. Diğer Dövüş Sanatçısı ileri sınıfları gibi, Glaivier de hızlı, kombo ağırlıklı bir sınıftır. Glaivier iki silahla rakiplerini şiddetle keser: bir mızrak ve bir göz kamaştırıcı. Her silah savaş alanında farklı bir amaca hizmet eder.

Mızrak, ikisinin daha kısa menzilli silahıdır. Mızrak, Bulamaç duruşundayken bir saldırı seli başlatır. Glaiive’in menzili daha uzundur ve düşmanların zayıf yönlerine odaklanır. Glaive, geniş kapsamlı saldırılara ve nokta atışı doğrulukla ölümcül saldırılara sahiptir. Savaşta bu silahların her ikisinde de ustalaşmayı ve dengelemeyi öğrenmek  strateji gerektirecektir. Bir silahı kullanmak, diğer silahı ve duruşu daha ölümcül hale getirmek için kullanılabilecek enerji biriktirir.

Bu, sınıfın diğer sınıflardan daha zor öğrenmesini sağlar. Ancak göreve hazırsanız, komboları çıkaracak ve  savaşta kolaylıkla serbestçe akacaksınız.

Oyuncular, çok fazla hareket kabiliyetine ve çok yönlülüğe sahipken çok fazla hasar vermeyi seviyorlarsa kendilerini evlerinde hissedeceklerdir. Diğer sınıflarda olduğu gibi, oyuncular yeni karakterlerini diğerlerinden farklı hissettirmek için Lost Ark para birimini kaplamalara ve kozmetiklere harcayabilirler.

Muhrip (Yeni Savaşçı İleri Sınıfı)

Muhrip, Lost Ark’a eklenecek ikinci yeni gelişmiş sınıftır. Bu sınıf Mayıs ayında tüm oyunculara açık hale gelecek. Muhripler devasa çekiç kullanan devlerdir. Muhriplerin hız eksikliğini saf saldırı gücüyle telafi ederler. Muhrip, güçlü AOE saldırıları, yer parçalamaları ve yerçekimini uygun gördükleri şekilde bükme yeteneği sayesinde düşmanlara zarar verebilir.

Destroyer sınıfı büyük hasar verebilirken aynı zamanda onu da alabilir. Bu ileri sınıf, düşmanları kendisine çekerek veya cephe hatlarına hücum ederek savaşı düşmana getirmeye odaklanmıştır. Bu, Savaşçı için dördüncü ileri sınıftır.

Daha Fazla Sınıf Gelecek mi?

Daha önce de belirttiğim gibi, Lost Ark’ın Batı (İngilizce) versiyonu hala Kore versiyonunun biraz gerisinde. Lost Ark’ın Kore versiyonu, oyunun Batı versiyonuna henüz girmemiş daha fazla sınıfa sahiptir. Bunların bir noktada gelmesi muhtemeldir. Bir bölgenin özel sınıflara erişmesi için bir neden yoktur. Bu sınıflardan bazıları Sihirdar, Scouter, Reaper ve birkaç tane daha fazlasıdır. Yine bu yeni sınıflar ücretsizdir ve satın almak için herhangi bir Kayıp Ark para birimi gerektirmez  . Daha fazla karakter yuvasına ihtiyacınız olmadığı sürece.

Sihirdar da muhtemelen yakında geliyor. Sihirdar, Batı versiyonunun son sürümünde olacaktı. Ancak, geliştiriciler ve yayıncılar Sihirdar’ı büyücünün ileri sınıfıyla değiştirmeye karar verdiler. Bu yüzden muhtemelen Sihirdar’ı bu yıl veya gelecek yılın başlarında göreceğiz. Bu sadece benim tahminim.

Son

Kısacası, bu yeni sınıfların çok yakında Kuzey Amerika’yı vurmasını bekleyebilirsiniz. Güzel ve zarif bir glaive ve mızrak kullanan sınıf arıyorsanız, Glaivier tam size göre olacak. Destroyer bunun tam tersidir. Destroyer sınıfı, düşmanları ezmek için yıkım ve yavaş ama güçlü çekiç darbeleriyle ilgilidir. Bu hoşunuza gidebilecek bir şey gibi geliyorsa  , bu ileri sınıf tam size göre. Nisan ve Mayıs aylarında bu sınıflara dikkat edin.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*