Beşikdüzü Teleferik İçin İmzalar Atıldı

Besikduzu Teleferik Icin Imzalar Atildi
Beşikdüzü Teleferik İçin İmzalar Atıldı

Geçtiğimiz günlerde ihalesi gerçekleştirilen Beşikdüzü Teleferiği için Beşikdüzü Belediyesi ile ihaleyi kazanan Selser Firması arasında Ankara’da sözleşme imzalandı.

Beşikdüzü ilçesinde 3,5 yıldır devam eden teleferik sorunu Beşikdüzü Belediyesi tarafından yapılan açık ihale ile çözülmüştü. Beşikdüzü Teleferiğini 24 yıllığına kiralayan Selser Firması Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde teleferik tesisi ve işletmeciliği yapıyor.

BEŞİKDÜZÜ TELEFERİĞİ İÇİN SÖZLEŞME İMZALANDI

Beşikdüzü Teleferiğini 24 yıllığına kiralayan Selser Firması ile Beşikdüzü Belediyesi arasında bugün Ankara’da imzalar atıldı. Yapılan imza törenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun 350 milyonu bulan bu tesisin çürümeye yüz tutmasını atıl kalmasını asla istemediklerini belirterek, ‘’ Göreve geldiğiniz andan itibaren hep bu anlayışla mücadele verdik. Yaptığımız ihalenin ardından bugün Ankara’da yüklenici firma ile sözleşme imzaladık. Bu firmanın 2008 yılından beri teleferik camiasında olması ve Türkiye’de en iyi bilenlerden birisi olması önemlidir. İnşallah 2023 yılı turizm sezonunda ilçemizin ve bölgemizin hizmetinde olacaktır. İlçemize, Trabzonumuza ve bölgemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Besikduzu Teleferik Icin Imzalar Atildi

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*