Ankaralılar Dikkat! Yenimahalle Şentepe Teleferik Hafta Sonu Kapalı

Ankaralılar Dikkat! Yenimahalle Şentepe Teleferik Hafta Sonu Kapalı
Ankaralılar Dikkat! Yenimahalle Şentepe Teleferik Hafta Sonu Kapalı

Yenimahalle – Şentepe Teleferik Sistemi, 14 Ekim 2023 Cumartesi ve 15 Ekim 2023 Pazar günleri bakım çalışması nedeniyle kapalı olacak. EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, hatta bulunan kule batarya makara ekipmanlarında yapılacak rutin teknik bakım çalışmaları nedeniyle teleferik hattının hafta sonu kapalı olacağı ve bu güzergahta, otobüs ring seferleri ile hizmet verileceği duyuruldu.

Bakım çalışmaları kapsamında, teleferik hattının kuleleri, bataryaları ve makara ekipmanları kontrol edilecek, gerekli bakım ve onarımlar yapılacak. Bakım çalışmaları tamamlandıktan sonra teleferik hattı, normal seferlerine devam edecek.

Otobüs ring seferleri, Yenimahalle – Şentepe arasında 20 dakikada bir yapılacak. Seferler, Yenimahalle Metro İstasyonu, Şentepe Metro İstasyonu, Şentepe Belediyesi ve Şentepe 15 Temmuz Demokrasi Parkı duraklarında duracak.

Bakım çalışmaları nedeniyle yolcu mağduriyetinin yaşanmaması için EGO Genel Müdürlüğü tarafından gerekli önlemler alındı.

GENEL

Ali Bahar: Antalya’nın Ekonomik Dinamosu

Ali Bahar, Antalya’nın ekonomik dinamosu olarak dikkat çekiyor. Şehrin kalkınmasına katkı sağlayan projeleri ve liderlik vizyonuyla, Antalya’nın geleceğini şekillendiriyor. Ekonomik büyüme ve sürdürülebilir gelişim için kritik bir rol oynamaktadır. […]

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*