Şifresiz Trabzonspor Alanyaspor maçı canlı izle bedava Bein Sport Taraftarium24 TS Alanya canlı izle linki

Şifresiz Trabzonspor Alanyaspor maçı canlı izle bedava Bein Sport Taraftarium TS Alanya canlı izle linki
Şifresiz Trabzonspor Alanyaspor maçı canlı izle bedava Bein Sport Taraftarium TS Alanya canlı izle linki

Trabzonspor, Trendyol Süper Ligin 9.haftası son maçında Alanyaspor ile sahasında karşılaşıyor. Trabzonspor Süper Ligde kötü gidişe dur demek için sahaya çıkacak. Trabzonspor Alanyaspor maçını canlı izlemek isteyen taraftarlar Trabzon Alanya maçını nasıl canlı bedava kaçak izleriz diye aramalar yapıyorlar. Selçuk Sports Trabzonspor Alanyaspor maçı canlı izle Şifresiz Bein Sports 1 Justin TV Donmadan Taraftarium24 Netspor TS Alanya canlı izle kaçak link. Trabzonspor Alanyaspor maçı ne zaman saat kaçta canlı yayınlanacak?

Selçuk Sports Trabzonspor Alanyaspor maçı canlı izle

Süper Lig’in 9. haftasının kapanış maçı Trabzon’da oynanacak. Bu maçta Trabzonspor, Alanyaspor’u ağırlayacak. Yeni teknik direktörleri Abdullah Avcı ile çıkacakları ilk maçta 3 puan almayı hedefleyen Trabzonspor, Adana Demirspor mağlubiyetini telafi etmek istiyor. Öte yandan, Ömer Erdoğan’ın çalıştırdığı Alanyaspor ise Karagümrük maçıyla 6 haftalık galibiyet hasretine son vermişti.

Selçuk Spor tv Trabzonspor Alanyaspor maçı izle

Maç, bu akşam saat 20.00’de Papara Park’ta başlayacak. Hakem Arda Kardeşler’in yöneteceği mücadele, beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Taraftarium24 Trabzonspor Alanyaspor canlı maç izle

Süper Lig’de milli devrenin sona ermesiyle birlikte 9. hafta maçları oynanıyor ve Trabzon’da haftanın perdesi kapanıyor… Milli aradan sonra Nenad Bjelica ile yollarını ayıran Bordo-Mavililer, ligde 9. hafta karşılaşmalarına çıkıyor. İlk maçını Abdullah Avcı’nın ikinci liderliğinde oynayacak. Trabzonspor’un rakibi Ömer Erdoğan’la Alanyaspor.

Justin TV Trabzonspor Alanyaspor maçı canlı izle Linki

Milli ara’ya Adana Demirspor mağlubiyetiyle giren Fırtına, Avcı’yla açtığı yeni sayfayı galibiyetle açmak istiyor. 6 haftalık 3 puan arayışını Karagümrük maçıyla sonlandıran Akdeniz ekibi, Trabzonspor deplasmanından da galip ayrılarak yeni bir seriye başlamayı planlıyor.

Trabzonspor Alanyaspor maçı ne zaman saat kaçta canlı yayınlanacak?

Bu akşam Papara Park’ta oynanacak mücadele saat 20.00’de başlayacak. Hakem Arda Kardeşler’in düdük çalacağı karşılaşma beIN Sports 1’den naklen ekranlara gelecek.

Trabzonspor-Alanyaspor muhtemel 11’leri:

Trabzonspor: Uğurcan, Mehmet Can, Baniya, Denswil, Eren, Mendy, Berat, Visca, A.Ömür, Fountas, (Trezeguet) Onuachu.

Alanyaspor: Ertuğrul, Augusto, Nuno, Fatih, Balkovic, Eduardo, Richard, Novais, Efecan, Cordova, Oğuz.

Trabzonspor Alanyaspor maçı canlı Anlatım

Bein Sports Trabzonspor Alanyaspor maçı canlı izle Linki

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*