Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan Ramazan Bayramı Müjdesi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik Sosyal ve Ekonomik Destek ödemelerinin Ramazan Bayramı’na denk gelmesi sebebiyle ödemelerin öne çekildiğini duyurdu. Bu kapsamda, her ay düzenli olarak yapılan Sosyal ve Ekonomik Destek ödemelerinin bugünden itibaren hesaplara yatırılacağını belirtti.

Bakan Göktaş, çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması amacıyla ‘Sosyal ve Ekonomik Destek’ programlarına önem verdiklerini vurguladı. Aile odaklı sosyal hizmet modelleriyle çocukların aile içinde şefkat ve sıcaklıkla büyümelerini sağlamayı hedeflediklerini ifade etti.

Toplamda 897,6 milyon TL tutarındaki destek ödemelerinin bugün itibarıyla hesaplara yatırılacağını belirten Bakan Göktaş, çocukların aile ortamında sağlıklı ve güvenli bir şekilde yetişmelerinin toplumsal değerlerin korunmasında önemli bir rol oynadığını belirtti. Çocukların milli değerlere sahip, kendine güvenen, eğitimli ve sağlıklı bireyler olarak yetişmeleri için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ekledi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*