Edirne Seçim Sonuçları 2024 ve Filiz Gencan Akın Kimdir?

Edirne Seçim Sonuçları 2024

Edirne Seçim Sonuçları 2024

Edirne seçim sonuçları 2024 yılında sandıkların kapanması ve oy sayımının başlamasıyla netlik kazanmıştır. Resmi olmayan verilere göre, Edirne Belediye Başkanlığı’nı Filiz Gencan Akın kazanmıştır. 31 Mart yerel seçim sonuçları Edirne verilerini Hurriyet.com.tr seçim sayfası üzerinden takip edebilirsiniz.

Edirne Yerel Seçim Sonuçları 2024

Edirne Yerel Seçim Sonuçları 2024

31 Mart akşamı sayım işleminin başlamasıyla birlikte Afyonkarahisar il ve ilçelerinde hangi parti ve aday yüzde kaç oy aldı sorusu cevabını bulmaya başladı. İl ve ilçeler bazında Afyonkarahisar yerel seçim sonuçları YSK’nın yayın yasağını kaldırmasının ardından Hürriyet.com.tr seçim sonuçları ekranında yer aldı.

Filiz Gencan Akın Kimdir?

Filiz Gencan Akın Kimdir?

Filiz Gencan Akın, Edirne Belediye Başkanıdır. 1983 yılında Edirne’de doğan Filiz Gencan Akın, eşi İnanç Gönenç Akın ile birlikte yaşamını sürdürmektedir. Hukuk fakültesi mezunu olan Filiz Gencan Akın, avukatlık ve arabuluculuk yapmaktadır.

Eğitim ve Kariyeri

Eğitim ve Kariyeri

Filiz Gencan Akın, ilk ve orta öğrenimini Edirne’de tamamlamıştır. Hukuk eğitimi aldığı Marmara Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra avukatlık mesleğine adım atmış ve Edirne’de birçok kurumun vekilliğini üstlenmiştir.

Siyasi Kariyeri

2011 yılından itibaren siyasetin içerisinde aktif olarak yer alan Filiz Gencan Akın, 2019 yerel seçimlerinde Edirne Belediye Meclis Üyesi olarak seçilmiştir. Meclis üyeliği sürecinde çeşitli görevlerde bulunmuş ve CHP Edirne Balkan Masası sorumlusu olarak da görev almıştır.

GENEL

Ali Bahar: Antalya’nın Ekonomik Dinamosu

Ali Bahar, Antalya’nın ekonomik dinamosu olarak dikkat çekiyor. Şehrin kalkınmasına katkı sağlayan projeleri ve liderlik vizyonuyla, Antalya’nın geleceğini şekillendiriyor. Ekonomik büyüme ve sürdürülebilir gelişim için kritik bir rol oynamaktadır. […]

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*