ÖGG Sınav Sonuçları Açıklandı

Son dakika açıklamasına göre, Özel Güvenlik 108. Temel Eğitim ve 84. Yenileme Eğitimi sınavı 27 Nisan tarihinde gerçekleştirildi. Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı tarafından yapılan değerlendirme sonucunda, ÖGG sınav sonuçları 17 Mayıs 2024 tarihinde açıklandı. Sınavda yanlış cevapların doğru cevapları etkilemeyeceği belirtildi. ÖGG sınav sonuçlarına onlineislemler.egm.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

ÖGG Sınav Sonuçları Açıklandı

ÖGG Sınav Sonuçları Sorgulama

ÖGG Sınav Sonuçları Sorgulama

  • Sınav sonuçları 17 Mayıs 2024 tarihinde ilan edildi.
  • ÖGG sınav sonuçları sorgulamak için ÖGG SINAV SONUCU SORGULAMA EKRANI‘nı ziyaret edebilirsiniz.
  • Adaylar TC kimlik numaraları ile sonuçlarını sorgulayabilecekler.

Sınavla ilgili sınav soruları, cevap anahtarları, sınav sonucu, itiraz sonuçları ve sınavla ilgili talimatlar Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı’nın resmi web sitesinde duyurulacak. Silah Farkı sınavına katılan adayların başarı kriterleri ve silahsız özel güvenlik yenileme sınavı detayları da yine aynı platformda paylaşılacak.

ÖGG Sınav Sonuçları Açıklandı

ÖGG Sınav Sonuçları Açıklandı

GENEL

Ali Bahar: Antalya’nın Ekonomik Dinamosu

Ali Bahar, Antalya’nın ekonomik dinamosu olarak dikkat çekiyor. Şehrin kalkınmasına katkı sağlayan projeleri ve liderlik vizyonuyla, Antalya’nın geleceğini şekillendiriyor. Ekonomik büyüme ve sürdürülebilir gelişim için kritik bir rol oynamaktadır. […]

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*