İstanbul’da Jet Sesleri: Solotürk Gösteri Uçuşu Hazırlıkları

İstanbul'da Jet Sesleri: Solotürk Gösteri Uçuşu Hazırlıkları - TeleferikHaber
İstanbul'da Jet Sesleri: Solotürk Gösteri Uçuşu Hazırlıkları - TeleferikHaber

İstanbul’da Jet Sesleri Heyecan Yarattı

28 Ağustos Çarşamba günü, İstanbul’da duyulan jet sesleri, vatandaşlar arasında merak ve endişe yarattı. Bu seslerin kaynağı ise kısa sürede belli oldu. Yenikapı’da yükselen jet savaş uçağı sesleri, birçok kişinin aklında ‘İstanbul’da neden jet sesi geliyor?’ sorusunu oluşturdu. Solotürk, 30 Ağustos günü Yenikapı’da büyük bir gösteri uçuşu gerçekleştirecek.

28 Ağustos İstanbul’da Savaş Uçakları Neden Uçuyor?

Bugün (28 Ağustos) saat 11.00 civarında İstanbul’da duyulan savaş uçağı sesleri, bazı endişeli anlar yaşatırken, uçakların uçuş sebepleri de netleşti. Vatandaşlar, gökyüzünde jet uçaklarını görürken, Solotürk prova uçuşu gerçekleştirdi. 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle düzenlenecek olan gösteri uçuşu için hazırlıklar hızla devam ediyor. Bugün, çevreyi tanımak amacıyla havalanan uçaklar, büyük bir etkinliğin habercisi oldu.

Solotürk Gösteri Uçuşu Ne Zaman?

30 Ağustos Zafer Bayramı sebebiyle düzenlenecek olan gösteri uçuşu, Yenikapı Meydanı’nda saat 18.00’de başlayacak. Bu özel etkinlik için milyonlarca kişinin katılması bekleniyor. Etkinlik günü, hem İstanbullular hem de ziyaretçiler için büyük bir heyecanla bekleniyor.

Bursa Teleferiğinde Sağlık Personeline Yüzde 50 İndirim - TeleferikHaber
Bursa

Bursa Teleferik Bakım İçin 20 Gün Kapanacak

Bursa ile Uludağ arasındaki ulaşımın önemli alternatiflerinden Bursa Teleferik, kış sezonu öncesinde gerçekleştirilecek bakım ve teknik kontroller nedeniyle seferlerine geçici olarak ara verecek. 5 Ekim’de kapanması planlanan tesisin, çalışmaların tamamlanmasının ardından 26 Ekim’de yeniden hizmete alınması hedefleniyor. Uludağ’a ulaşımda özellikle turistler ve vatandaşlar tarafından yoğun kullanılan teleferik hattında, kış şartları 🚡