
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminler doğrultusunda, ülkemizin kuzey kesimleri ile güneydoğu bölgelerinin bu akşam saatlerinden itibaren parçalı, yer yer çok bulutlu bir hava ile karşılaşacağı öngörülüyor. Özellikle Gaziantep ve Kilis çevrelerinde sağanak yağışların görüleceği tahmin edilirken, diğer bölgelerin az bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor. Ayrıca, kuzey ve iç kesimlerde pus ve yer yer sis olayı yaşanması muhtemel.
Hava Nasıl Olacak?
- MARMARA
Parçalı ve az bulutlu, doğusunun yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde bu gece ve sabah saatlerinde pus, yer yer sis bekleniyor.
EDİRNE: 10°C, 23°C – Parçalı ve az bulutlu
İSTANBUL: 12°C, 21°C – Parçalı ve az bulutlu
KIRKLARELİ: 10°C, 22°C – Parçalı ve az bulutlu
KOCAELİ: 11°C, 20°C – Parçalı, yer yer çok bulutlu - EGE
Az bulutlu ve açık, kuzey kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İç kesimlerde bu gece ve sabah saatlerinde pus, yer yer sis bekleniyor.
A.KARAHİSAR: 2°C, 17°C – Az bulutlu ve açık
DENİZLİ: 9°C, 24°C – Az bulutlu ve açık
İZMİR: 12°C, 24°C – Az bulutlu ve açık
MUĞLA: 7°C, 25°C – Az bulutlu ve açık - AKDENİZ
Az bulutlu ve açık, doğusunun bu akşam parçalı, yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
ADANA: 13°C, 29°C – Parçalı, yer yer çok bulutlu
ANTALYA: 17°C, 28°C – Az bulutlu ve açık
HATAY: 12°C, 27°C – Parçalı, yer yer çok bulutlu
MERSİN: 18°C, 29°C – Parçalı ve az bulutlu - İÇ ANADOLU
Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde bu gece ve sabah saatlerinde pus, yer yer sis bekleniyor.
ANKARA: 5°C, 18°C – Parçalı ve az bulutlu
ÇANKIRI: 3°C, 18°C – Parçalı ve az bulutlu
ESKİŞEHİR: 6°C, 19°C – Parçalı ve az bulutlu
KONYA: 5°C, 17°C – Parçalı ve az bulutlu - BATI KARADENİZ
Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İç kesimlerinde bu gece ve sabah saatlerinde pus, yer yer sis bekleniyor.
BOLU: 4°C, 18°C – Parçalı ve çok bulutlu
DÜZCE: 8°C, 19°C – Parçalı ve çok bulutlu
SİNOP: 13°C, 21°C – Parçalı ve çok bulutlu
ZONGULDAK: 10°C, 17°C – Parçalı ve çok bulutlu - ORTA ve DOĞU KARADENİZ
Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İç kesimlerinde bu gece ve sabah saatlerinde pus, yer yer sis bekleniyor.
AMASYA: 6°C, 18°C – Parçalı ve çok bulutlu
ARTVİN: 6°C, 17°C – Parçalı ve çok bulutlu
SAMSUN: 12°C, 20°C – Parçalı ve çok bulutlu
TRABZON: 11°C, 18°C – Parçalı ve çok bulutlu - DOĞU ANADOLU
Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde bu gece ve sabah saatlerinde pus, yer yer sis bekleniyor.
ERZURUM: -2°C, 14°C – Parçalı ve az bulutlu
KARS: -3°C, 14°C – Parçalı ve az bulutlu
MALATYA: 4°C, 20°C – Parçalı ve az bulutlu
VAN: 1°C, 15°C – Parçalı ve az bulutlu - GÜNEYDOĞU ANADOLU
Parçalı ve az bulutlu, bu akşam saatlerinde batısının yer yer çok bulutlu, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
DİYARBAKIR: 4°C, 23°C – Parçalı ve az bulutlu
GAZİANTEP: 7°C, 23°C – Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde yerel sağanak yağışlı
SİİRT: 9°C, 22°C – Parçalı ve az bulutlu
ŞANLIURFA: 13°C, 25°C – Parçalı ve az bulutlu