Turkcell Tedarikçi Zirvesi’nde Yerli Teknolojilere Vurgu

Turkcell Tedarikçi Zirvesi'nde Yerli Teknolojilere Vurgu - TeleferikHaber
Turkcell Tedarikçi Zirvesi'nde Yerli Teknolojilere Vurgu - TeleferikHaber

Turkcell Genel Müdürü Ali Taha Koç, zirvede gerçekleştirdiği konuşmasında, yerli teknolojilerin geliştirilmesi ve altyapı projelerindeki yerlilik oranının artırılması gerektiğinin altını çizdi. Koç, “Bu zirvenin temel motivasyonu, yenilikçi ve verimli projelerin geliştirilmesi için uygun bir ekosistem oluşturmaya katkıda bulunmaktır. Altyapı çalışmalarında ve yeni geliştirilen ürünlerde yerlilik oranını artırmayı son derece önemsiyoruz. Her yıl düzenlediğimiz Tedarikçi Zirvesi, teknoloji ekosisteminde kilit bir rol oynayan KOBİ’ler ve start-up’lara destek sağlamakla birlikte, Turkcell’in vizyon ve stratejilerini aktarmak için de önemli bir fırsat sunmaktadır” dedi.

Şirketin İnsan ve İş Destekten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erkan Durdu ise, “Tedarikçi ekosistemimizle ortak hedeflere ulaşmak, sürdürülebilir büyüme için güçlü bir temel oluşturmaktadır” ifadelerini kullandı. Durdu, ayrıca zirvenin iş dünyası trendlerini şekillendirecek teknolojileri tedarikçilerle birlikte keşfetmek ve rekabet avantajı sağlayacak yenilikçi çözümleri hayata geçirmek adına uygun bir zemin oluşturduğunu belirtti.

Etna Dağı'ndaki Teleferik Her Gün Doğayla Mücadele Ediyor - TeleferikHaber
GENEL

Etna Dağı’ndaki Teleferik Her Gün Doğayla Mücadele Ediyor

İtalya’nın simge doğal alanlarından biri olan Etna Dağı, her yıl milyonlarca ziyaretçiyi ağırlarken, dağın zirvesine ulaşımı sağlayan teleferik hattı da sıra dışı koşullar altında faaliyet göstermeye devam ediyor. Avrupa’nın en aktif yanardağlarından biri üzerinde hizmet veren teleferik sistemi, lav akıntıları, volkanik gazlar, yüksek sıcaklık ve sert rüzgarlarla mücadele ederek turistleri 🚡