İzmir’de Eczacı ve Eczane Çalışanlarına Ücretsiz Ulaşım

İzmir’de koronavirüsle mücadele çalışmaları kapsamında sağlık çalışanlarından sonra, eczacılar ve eczane çalışanları da toplu ulaşım araçlarından ücretsiz yararlanacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs (COVİD-19) ile mücadele kapsamında, sağlık çalışanlarından sonra eczacı ve eczane çalışanlarına da toplu ulaşım araçlarından ücretsiz yararlanmasını kararlaştırdı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, eczacı ve eczane çalışanlarının da bu süreçte fedakârca görev yaptığına dikkat çekerek, sağlık çalışanları gibi onların da işlerini kolaylaştırmak için bu kararı aldıklarını söyledi.

Eczacılar Odası’ndan onaylı kartlar gerekiyor

Eczacılar ve eczane çalışanları, İzmir Eczacı Odası’nın hazırlattığı ve üyelerine gönderdiği kartları göstererek toplu ulaşım araçlarına ücretsiz binebilecek. 24 Mart 2020’de (yarın) başlayacak uygulama, ikinci bir talimata kadar devam edecek.

Bursa Teleferiğinde Sağlık Personeline Yüzde 50 İndirim - TeleferikHaber
Bursa

Bursa Teleferik Bakım İçin 20 Gün Kapanacak

Bursa ile Uludağ arasındaki ulaşımın önemli alternatiflerinden Bursa Teleferik, kış sezonu öncesinde gerçekleştirilecek bakım ve teknik kontroller nedeniyle seferlerine geçici olarak ara verecek. 5 Ekim’de kapanması planlanan tesisin, çalışmaların tamamlanmasının ardından 26 Ekim’de yeniden hizmete alınması hedefleniyor. Uludağ’a ulaşımda özellikle turistler ve vatandaşlar tarafından yoğun kullanılan teleferik hattında, kış şartları 🚡