Adana’da Metro ve Otobüs Duraklarında Dezenfeksiyon Çalışması Yapıldı

Adana Büyükşehir Belediyesi; metro, otobüs durakları, hastane, okul, müze, istasyon ve bankamatiklerde dezenfeksiyon ve sterilizasyon çalışması yaptı.

Dünyanın dört bir anında görülen Koronavirüsün ülkemizde de ortaya çıkmasının ardından dezenfeksiyon ve sterilizasyon çalışmalarına hız veren Adana Büyükşehir Belediyesi, metro, otobüs durakları, okul, müze, istasyon gibi vatandaşların yoğunluk gösterdiği yerlerde ilaçlama çalışması gerçekleştirdi.

Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri Başkan Zeydan Karalar’ın talimatları doğrultusunda ilaçlama ağını genişleterek, toplu taşıma araçlarından müzelere, istasyondan bankamatiklere kadar vatandaşların yoğun olarak kullandığı mekanlarda ve araç gereçlerde ilaçlama yaptı.

İlaçlama çalışmasının periyodik olarak devam edeceğini söyleyen Büyükşehir bürokratları, özellikle kış aylarında artan salgın hastalıklara yayılmasını engellemek ve insanları mümkün olduğunca virüslerden korumak amacıyla bundan sonra çalışmalara aralıksız devam edeceklerini dile getirdi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*