AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güney,Teleferik Projesi’ne Çok İhtiyacımız Var

ADALET ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İlçe Başkanı Hüseyin Güney, Teleferik Projesi’ni, “Alanya’nın böyle güzel projelere ihtiyacı var” sözleriyle değerlendirdi.

Teleferik Projesi hakkında görüşlerini açıklayan Güney, MHP İlçe Teşkilatı’nın Pazar günü gerçekleştireceği ilçe kongresi öncesi başkan adaylarına da başarılar diledi. Teleferik Projesi’nin başlangıcından bu yana projeye olumlu gözle baktıklarını söyleyen Güney, “Alanya merkezinin bu tür projelere ihtiyacı var. Çünkü Her şey dahil sisteminde turistleri otellerden çıkarmak zor oluyor” dedi.
‘TURİST OTELİNDEN ÇIKMIYOR’
Güney, açıklamasına şöyle devam etti: “Beldelerimizdeki turistleri Alanya’ya getirmek güçleşiyor. Alanya’ya çekim gücü yaratacak bu tür projelerin yapılması Alanya adına olumlu bir gelişme. Gerçekleştiği zaman esnafa olan katkısını hep birlikte göreceğiz. Beldelerde konaklayan turistler, otellerde aktivitelere katılıyorlar, otellerinden çıkmıyorlar ve Alanya’nın güzelliğinden mahrum kalıyorlar. Memleketlerine gittikleri zaman da Alanya’yı gezmedikleri için bizden bahsedemiyorlar. Bu tür projeleri daha da fazlalaştırmamız gerekiyor. Ben bütün meclis üyelerine bu projeyi destekledikleri için teşekkür ediyorum.

Kaynak : http://www.yenialanya.com

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*