Altınordu’ya 200 Araçlık Otopark

Ordu Büyükşehir Belediyesi, il genelinde büyük bir ihtiyaç haline gelen otopark alanına yönelik Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları doğrultusunda lokal değil kalıcı çözümler üretmeye devam ediyor.

Şehrin otopark ihtiyacına çözüm bulmak için ilk etapta 19 Eylül Stadyumunun kuzey tarafında bulunan alanda çalışmalara başlayan Büyükşehir Belediyesi, mevcut otopark alanını genişleterek yaklaşık 200 araçlık otoparkı vatandaşların hizmetine sundu.

“ŞEHİR İÇİNDE RAHATLAMA SAĞLAYACAK”

Çalışmaları yerinde inceleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, “İlimizde otopark konusunda sıkıntılar yaşanıyordu. Bu nedenle ilk etapta stadyumun arkasında atıl durumda bulunan 2 bin 500 metrekarelik alanda çalışmalara başladık. Asfaltı da dökülen bu alan otopark ihtiyacını çözmeye yönelik bir adım oldu. Mevcut otopark alanı ile birlikte en az 200 aracın park edilebileceği bu alan, şehir içinde bir rahatlama sağlayacak. Bu şekilde çalışmalarımızı artırarak sürdürmeye devam edeceğiz. Emeği geçen ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyor ve yatırımlarımızın ilimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.

Proje kapsamında 4 bin 847 metrekare alanda yaklaşık 200 araçlık otopark ve otopark aydınlatması, motosiklet park alanı, kulüp binası cephe iyileştirmesi, baskı beton zemin uygulaması ve 4.610 metrekare asfalt zemin çalışması yer alıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*