Antalya Havaalanı’nda Olympos Teleferik’e çocuk ilgisi

Antalya Havaalanı’nda Olympos Teleferik’e çocuk ilgisi : Antalya Havalimanı iç ve dış hatlarda oluşturduğu Teleferik temalı oyun parkları ile çocukların ilgisini çeken Olympos Teleferik, yaratıcı bir tanıtım çalışmasına imza attı.

Kemer de kurulu bulunan dünyanın sayılı ve Avrupa nın en uzun Teleferiği olan Olympos Teleferik; 2015 sezon başında Antalya Havalimanı iç ve dış hatlarda oluşturduğu Teleferik temalı oyun parkları ile hem tanıtım yaptı hem de çocukların ilgisini çekti. Oluşturulan oyun alanlarında EXPO 2016 logoları yer alırken, 2016 yılında Antalya turizmine büyük katkı sağlayacak olan EXPO nun tanıtımı da yapılıyor. Gelecek yıl da oyun alanları havaalanında yer almaya devam edecek.

Olympos Teleferik Satış Müdürü Haydar Culfa yaptığı açıklamada “2015 yılı sezon başında Antalya Havalimanı iç ve dış hatlarda yolcu iniş bölümünde yaptığımız çocuk oyun alanları gelen misafirler tarafından büyük bir beğeni ile karşılandı. Özellikle yaz döneminde çocuklu ailelerin uçaktan inip bagajlarını almaya geldikleri bölümde yer alan Teleferik temalı olan alanları çocukların vazgeçilmez alanları oldu. Özellikle aileler bagajlarını almayı beklerken çocuklar burada vakitlerini geçirdiler. Oyun alanımızı yaparken sadece bir reklam hedefi gözetmedik, çocuk ve çiçek temalı olan ve Antalya mıza büyük katkı koyacak olacak EXPO 2016 ya da burada yer verdik ” dedi.